Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield V'e Gerçek Parayla Satın Alınabilen Battlefield Parası Geliyor

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici DICE, gerçek parayla satın alınabilen Battlefield Parasını yarın yayınlanacak güncelleme ile Battlefield V'e ekleyeceklerini duyurdu.

Battlefield Parası hakkındaki tüm detayları aşağıdaki yazıdan öğrenebilirsiniz:
 

Battlefield Parası nedir?
 
Oyun içinde iki tür para bulunuyor: Oynama yoluyla kazanılan Company Coin ve gerçek parayla satın alınan yeni Battlefield Parası.
 
Battlefield Parasını nasıl satın alabilirim?

Battlefield V ana menüsünden My Company veya Armory bölümüne ya da oyun menülerindeki herhangi bir teklife girin. Oradan “Battlefield Parası ile başla” seçeneğine basın ve ardından mevcut miktarlardan birini seçip satın alın. İşlem başarılı olduğunda Battlefield Parası hemen Battlefield Parası bakiyenize eklenir. Battlefield Parası bakiyenizi, ekranın sağ üstündeki Company Coin bakiyenizin yanında görebilirsiniz.
 
Battlefield Parası, tercih ettiğiniz platformun birinci taraf mağazalarından da satın alınabilir.
 
Battlefield Parası ile ne alabilirim?
 
Armory’de Battlefield Parasını kullanarak şunları alabilirsiniz:

- Kozmetik özelleştirme ögeleri
- Elit setler
- Zaman kazandırıcılar

Elit setler ve zaman kazandırıcılar 4 Nisan’da yayınlanmayacak fakat Battlefield V’in ilerleyen dönemlerinde kullanılabilecekler.
 
Kozmetik Ögeler
 
Şu anda tüm nadirlik seviyelerinden kozmetik ögeleri Bölüm Ödülleri veya Kariyer, Sınıf ve Silah Rütbeleri gibi doğrudan ilerleme ile elde edebiliyorsunuz. Ayrıca diğer Normal, Ender ve Nadir ögeleri de Company Coins ile elde edebiliyorsunuz.

4 Nisan’dan itibaren Battlefield Parasını kullanarak yeni Epik ögelere erişebileceksiniz. Öte yandan Company Coin ile alınabilen bazı kozmetik ögeleri de elde edebileceksiniz.

Önümüzdeki dönemde doğrudan ilerleme, Company Coin ve/veya Battlefield Parası ile alınabilecek yeni kozmetik ögeler yayınlamaya devam edeceğiz. Gerçek para harcamayı veya oynayarak kazanmayı tercih etmeleri fark etmeksizin tüm oyunculara yeni kozmetik ögelere erişme şansı vermek istiyoruz. 
 
Elit Asker
 
Bölüm 3’te Battlefield için yeni bir içerik yayınlayacağız: Firestorm dahil çok oyunculu modlarda öne çıkan bir asker olarak oynamanızı sağlayan elit setler. Her bir Elit Asker, adı ve geçmişi olan özel bir karakterdir. Elit Askerler; kozmetik ögeler, karakter seslendirmeleri, En İyi Manga animasyonu ve kendi hayatlarını canlandırıp özel bir yakın muharebe silahı açmayı sağlayan Özel Görevden oluşan temalı bir pakete sahiptir.

Elit Askerler, diğer tüm askerler gibi oynarlar ve herhangi bir şekilde oynanış avantajı sağlamazlar. İlk iki Elit Askerimiz Seamus ve Ernst hakkında ayrıntılı bilgileri yayınlanacakları tarih yaklaştıkça açıklayacağız. 
 
Zaman Kazandırıcılar
 
Baharın ilerleyen dönemlerinde, Battlefield Parası ile alabileceğiniz iki tür zaman kazandırıcı yayınlayacağız: Kademe Yakalama ve XP Takviyeleri.

Kademe Yakalama ögeleri, tüm ögeleri oynama yoluyla kazanmak için yeterli zamana sahip olmayan oyunculara Bölüm Ödülü ögelerini açma seçeneği sunuyor.

XP Takviyeleri ise oynama sürenizde kazanacağınız deneyim puanı miktarını artırarak Bölüm, Kariyer, Silah, Taşıt veya Sınıf Rütbelerini daha hızlı atlamanızı sağlıyor. 
 
Gerçek parayla alınabilen başka şeyler var mı?
 
Evet. Gerçek para ile Battlefield Parasının yanı sıra avantaj paketlerini de alabilirsiniz. Bu paketler kısa süre boyunca satın alınabilir ve kozmetik ögeler, para, zaman kazandırıcılar ya da başka ögeler içerebilir. Bir paketin içerikleri mutlaka listelenir, bu sayede satın almadan önce neler elde edeceğinizi öğrenebilirsiniz.

Örneğin Başlangıç paketleri, avantaj paketleri arasında yer alır. Hemen göz atalım. 
 
Başlangıç Paketi ve Premium Başlangıç Paketi
 
4 Nisan’da Battlefield Parası ile yayınlanacak olan Battlefield V Başlangıç Paketi ve Battlefield V Premium Başlangıç Paketi ile özelleştirme maceranıza hızlı başlayabilirsiniz. Bu paketler, yeni oyuncuların Bölüklerini kurmaya ve özelleştirmeye hızlıca başlayabilmeleri için tasarlanmıştır.
 
Battlefield V Başlangıç Paketi şunları içerir:
 
- 500 Battlefield Parası
- Glacial – Yüz boyası (Nadir)
- Night Owl – Dört silah için Silah Kaplaması Seti (Nadir): Sturmgewehr 1-5, Sten, KE7 ve Lee-Enfield No.4 Mk I
 
Battlefield V Premium Başlangıç Paketi şunları içerir:
 
- 3.500 Battlefield Parası
- Demolisher – Mihver Asker Teçhizatı (Epik)
- Cool Hand Duke – Müttefik Asker Teçhizatı (Epik)
- Skorpion – Panzer IV Taşıt Kaplaması (Nadir)
- Icefire – Spitfire MK VA Taşıt Kaplaması (Nadir)
- Chromed Finish – Dört silah için Silah Kaplaması Seti (Nadir): Sturmgewehr 1-5, Sten, KE7 ve Lee-Enfield No.4 Mk I
 
Battlefield V’te her Bölümde ekstra haritalar, modlar, görevler ve yepyeni donanımlarla birlikte yeni savaş alanları eklenir. 2. Dünya Savaşı serüveniniz ilerledikçe, Battlefield Parası ile istediğiniz görünüşe sahip olan askerleri, silahları ve taşıtları elde etmek için yeni bir yola sahip olacaksınız. Bu sayede manganızla birlikte taş-kağıt-makas dengeli oyun mekaniğinde zafere ulaşmak için daha fazla yönteminiz olacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EA.com Battlefield V Battlefield 5 Electronic Arts DICE
StarSeries i-Lig Sezon 7 Turnuvasında Çeyrek Final Karşılaşmaları Belirlendi! PlayStation Store'da İlkbahar İndirimleri Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

14.4.2019 14:54:26

0
Kozmetik içerikler diyor açıklamada.Oyunu etkileyecek bir içerik satılmayacak.Silahın rengiyle sizi öldürebilen olur mu bilemem.

MonacoDoom

6.4.2019 20:05:42

+1
lafta her oyun çıkardıktan sonra "bir sonraki oyunumuzda mikro ödeme olmayacak" diyorlar ve aynı yere dönüp duruyoruz. neyse 20 tl'den fazla vermeyeceğim bir oyun daha oldu.

mehmetalpertr

5.4.2019 00:22:13

0
yaw PSN TR ayrı yandan, XBL TR ayrı yandan vuruyor zaten.. EA bu yapılacak iş değil. Hakikaten Golden Sh..t ödülünü hak ediyorsun.

Turk.Navy

4.4.2019 17:03:17

0
Zaten para vermiyorum merak etme

Guest-BB2CECC18

4.4.2019 15:21:09

0
Verme?

BSC Misafiri

4.4.2019 14:56:59

0
Bu çocukları suistimal değil pedofili resmen!

BSC Misafiri

4.4.2019 13:56:51

0
Şu oyunun tutmamasının sebebi eski zamanda geçiyor olması. Silahlar, araçlar, haritalar vs. Eski teknoloji, sıkıcı, sarmıyor bla bla... Şu oyunun kalitesiyle şimdiki zaman savaşı olsa tek kelime etmezler, on numara oyun olur bunlar için.

BSC Misafiri

4.4.2019 13:56:45

0
Bide diyorlardı olmayacak böyle şeyler, İşte görüyoruz gerçek amaçlarını ne kadar pislik bir firma olduklarını...

BSC Misafiri

4.4.2019 13:55:59

0
Plati.ru dan 8tlye aldım akıyor valla.

BSC Misafiri

4.4.2019 01:01:31

0
Yikikfield 5 i oynayan kimse kalmadi birde ustune sagimlik mikro odeme eklemisler zaaaaa.

keremec

4.4.2019 00:24:09

0
Tutarsa bir bakmışız yeni Battlefeild Third Person moduyla gelmiş Tabi 2 seneye ölecek bir oyuna kim ne kadar para yatırır bilemiycem ...

Turk.Navy

3.4.2019 23:22:55

+2
Zaten oyunlar çok pahalı bide oyundaki öğelere para vermek nedir
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield V
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız