Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield V İki Oynanabilir Ordu ile Çıkacak

 
   Geliştirici DICE, resmi websitesi üzerinden paylaştığı yazı ile Battlefield V multiplayer modunun çıkışında iki oynanabilir orduya sahip olacağını doğruladı. Bunlar ise İngiliz ve Alman orduları olacak.
 
   Canlı tanıtım etkinliğinde duyurulduğu üzere, Battlefield V ile Premium Pass ve ücretli genişleme paketleri artık yok. DICE "gelişen yolculuk" olarak tanımladığı "Tides of War" sistemi ile oyun çıkış yaptıktan sonra yeni oynanabilir ordular ve daha birçok içeriği ücretsiz olarak ekleyecek.
 
   "Oyuncularımız, topluluğu bölen paralı premium içerik konusunda çok şikayetçi oldular. Buna cevabımız Tides of War. Premium Pass ve genişletme paketlerine para ödeme devri artık geride kaldı. Zaman içinde Battlefield V dünyasını ve oyun mekaniğini genişleteceğiz."

   "Tides of War, birkaç ayda bir yeni bir hikaye içeren, sürekli değişen bir yolculuk olacak. Tides of War bölümleri, dönemin belirli bir özelliğine odaklanacak ve oyuncular için sürükleyici olacağına inandığımız eşsiz oynanış deneyimleri içerecek. Oyun mekaniğini oyuncular için daha da çekici kılacak içerikler, askerler, görseller ve anlatımlar kullanacağız."
 
   "Tides of War, sizi ve kişiselleştirdiğiniz Bölüğünüzü savaşın temalı deneyimleriyle tanıştırıyor. İlk deneyim Avrupa’nın Düşüşü (Fall of Europe). Birkaç ay sürecek bu deneyim, süreli etkinliklerle dolu. Bu etkinlikler çok haftalı Grand Operation, Special Assignment’lar ve yeni Mission’lar içerebilir. Süreli etkinlikler, Battlefield V boyunca 2. Dünya Savaşı’nın beklenmedik ve etkili muharebelerinde de yer alacak."

   "Oyun çıktığında oynadığınız Battlefield V zaman içinde evrilecek. Amacımız yeni içerikler ekleyerek topluluğu şaşırtmaya devam etmek ve mevcut savaş meydanlarına yeniden gitmek istemenizi sağlamak."
 
   DICE, Battlefield V multiplayer modunun ilk kez EA Play'de gösterileceğini bir kez daha doğruladı. Electronic Arts EA Play 2018 basın konferansı 9 Haziran tarihinde Türkiye saati ile 21:00'da başlayacak. Twitch, YouTube ve EA.com üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

   Battlefield V 19 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER Battlefield V Battlefield 5 Electronic Arts DICE
Sony Interactive Entertainment Başkan Yardımcısı ve CFO Görevine Kazuhiko Takeda Getirildi Neo Geo Mini Online Sunumu 10 Haziran'da Düzenlenecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

luzumsuzdur

7.6.2018 21:12:49

0
Her seriyi oynadım oynuyorum ama hiçbirinden bf online zevkini alamadım şu pcde ücretsiz online olarak verdikleri sonra kaldırdılar bf3-4 gayet çok güzeldi hardline şaşırttı değişiklik oldu bf1 ilaç gibi geldi gayet güzel şimdi arada bf4 oynuyorum heli var modern savaş ama genellikle bf1 bfvyide merakla bekliyoruz alıcaz oynucaz kötü bir şey çıkacağını zannetmiyorum

BSC Misafiri

7.6.2018 17:24:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bf3 daha iyi.
Oyun daha çıkmadı bismillah...

veterangamer

7.6.2018 10:45:37

0
osmanlı olmadığından dolayı bizim için bu oyun yok hükmündedir !!!!!

wattonx

7.6.2018 10:29:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: wattonx 2.Dünya savaşı oyunu sadece ingiliz ve alman oluyor hadi kardeşim hadi güle güle koltuk değneği dlc'si satın siz hadi güle güle</blockquote> Tamamını okumadan yorum yapmış :::))))
Dlc işte düdük biliyoruz dayayacaklar olması gerekecek içeriği ikile burdan okuya okuya üstünden bir geçerim senin kalırsın öyle

BSC Misafiri

7.6.2018 07:50:28

0
Bf3 daha iyi.

:::LOSTPLANET:::

6.6.2018 22:09:28

0
"süreli etkinliklerle dolu" Şu açıklamadan ne çıkarmalıyız? Atıyorum Alman -ingiliz cephelerini içeren Avrupanın düşüşü savaşları (adı her ne olacaksa) süre bitimi sonunda oynanamayacak mı ?

BSC Misafiri

6.6.2018 20:02:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: ploff Bazı oyun yapımcıları ıyıce yuzsuz oldu. Oyun parasını tam al. Icerıklerı yavas, yavas oyuna ekle.. Bırde bedava verıyorum dıye hava at. Şu pıyasanın tek yuz akı CD Projekttir.
Çok doğru diyorsun. Oyuna tam veriyoruz adamlar eksik veriyor bir de nimet gibi övüyor. Almayın arkadaşlar.

BSC Misafiri

6.6.2018 19:16:54

0
İyice sıvıyoruz diyorsunuz yanii..

ploff

6.6.2018 17:54:20

0
Bazı oyun yapımcıları ıyıce yuzsuz oldu. Oyun parasını tam al. Icerıklerı yavas, yavas oyuna ekle.. Bırde bedava verıyorum dıye hava at. Şu pıyasanın tek yuz akı CD Projekttir.

BSC Misafiri

6.6.2018 16:45:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: wattonx 2.Dünya savaşı oyunu sadece ingiliz ve alman oluyor hadi kardeşim hadi güle güle koltuk değneği dlc'si satın siz hadi güle güle
Tamamını okumadan yorum yapmış :::))))

BSC Misafiri

6.6.2018 16:45:01

+1
Avrupa'nın düşüşü diyor ve ne Polonya var nede Fransa. Vallahi erken erişim gibi oyun oynayacağız disslike yapanların gözünü seveyim belliydi böyle olacağı.

BSC Misafiri

6.6.2018 16:44:41

0
Hayret Almanlar var ama Sovyetler nerede?

BSC Misafiri

6.6.2018 14:13:19

0
Şimdi oyunun multisini canlı tutmak açısından çok iyi ama az içerikle oyunu oynamak da sakıncalı. Bilemedim

wattonx

6.6.2018 13:03:59

0
2.Dünya savaşı oyunu sadece ingiliz ve alman oluyor hadi kardeşim hadi güle güle koltuk değneği dlc'si satın siz hadi güle güle

Vinewood

6.6.2018 12:14:33

+2
Güzel, 2 sene sonra origin access'e eklenince tam sürümünü oynarız
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield V
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız