Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield Heroes'a Bayrak Kapmaca Geliyor

Battlefield Heroes, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online shooter.
 
     Geçtiğimiz ay EA Games'in free-to-play oyunlarından biri olan Battlefield Heroes'un Türkçe olduğunu duyurmuştuk. Şimdi ise önümüzdeki ay oyuna Capture the Flag modunun ekleneceğini söylemek istiyoruz. 16 Kasım'da eklenecek oyun modunu önümüzdeki haftalarda erkenden deneyerek sizlere bu modun nasıl olduğunu anlatabiliriz.
 
      Capture the Flag, rakibin bayrağını alarak kendi üssünüze taşımanızı ve aynı zamanda kendi bayrağınızı korumanızı gerektiren popüler bir multiplayer mod. Battlefield Heroes gibi eğlenceli bir shooter'da kendine iyi bir yer bulacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
bf rpg tps Battlefield Heroes Capture the Flag
Batman Senaristi Yeni Oyunlar İstiyor İngiltere'nin Zirvesi FIFA 12'ye Emanet
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.10.2011 17:54:04

0
Battlefield Heroes ile Team Fortress arasında büyük bir fark var.2-3 şeyin aynı olması herşeyin aynı olduğu anlamına gelmez.Bu mantıkla gidersen CoD'da ki silahlar BF'de de var?

BSC Misafiri

10.10.2011 17:53:50

0
Zaten 3 sınıf var neresi kopya ? FPS de değil ayrıca TF2 gibi. İlk başladığında çok eğlenceliydi de EA yapacağını yapıp Paralı itemler sürdü oyuna. Parası olmayanlar sürekli ezildi keyif almamaya başladı. Evet, WW2 silahlarıyla savaşılan bir oyuna M4 ve M95 gibi silahları para için ekleyen bir firma EA. Let the negative votes begin !

Okdemir

10.10.2011 15:16:58

-2
Battlefield Heroes tamamen Team Fortress serisinin kopyasıdır. Yada çakması ne derseniz. Spy bile taklit edilmiş. Buna rağmen oynanış yine kötü. Battlefield 4 Free bu oyundan çok daha kaliteli. Bunun yerine battlefield 4 freenin Türkçe olmasını tercih ederdim.

duygum14022

10.10.2011 15:01:31

0
canquest yani :D bi rush mod eksikti :D güzel olur oda güzel esasıyla :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield Heroes
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız