Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 2042, Yeni Güncelleme Detayları

 
 
DICE, Battlefield 2042 için çıkış sonrası ikinci güncellemeyi yayınladı. 2. Güncellemeden sonra Aralık ayının başlarında Update #3 olarak adlandırılan yeni bir yama daha yayınlanacak.
 
2. Güncelleme ile Pompalı Tüfekler hariç tüm silahların mermi yayılımı azaltıldı. Geliştiricilerin belirttiğine göre mermi yayılımın azaltılmasıyla artık oyuncular daha isabetli atışlar yapacak. Ayrıca, bu yama PP-29 silahının dikey geri tepmesini artırarak, performansı azaltıldı. Bunun yanı sıra bu güncelleme birçok silaha dengeleme değişiklerini getirdi.
 
Bunun yanı sıra bu yama oyuncuların yere yığıldığı ve yeniden canlanamadığı durumları ortadan kaldırıyor. Ek olarak, nadir görülen oyun çökmelerini önlemek için çeşitli iyileştirmeler içeriyor.
 
Tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming dice ea battfield 2042 nişancı aksiyon shooter savaş birinci şahıs
MMORPG, Mortal Online 2 için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı Marvel’s Guardians of the Galaxy için PC Güncellemesi Birçok Sorunu Ortadan Kaldırıyor

RealArek

26.11.2021 15:21:50

+3
İlk yama oyundaki çoğu şeyi düzelmişti ikinci yama oyundaki bir iki şeyi düzeltti ama oyunu daha kötü bozdu artık oyun oynanmıyor çok hatalı aralık başındaki büyük güncellemeyi bekliyoruz bide aralık sonunda büyük güncelleme gelecek anca oyunu toparlar zaten onla beraber yeni içerik ve battle pass geliyor bu güncellemeler gelmeden oyunu almayın tabi bide 2022 yılında oyunlara zam gelme ihtimali var dolar her gün 1 tl yükseliyor o yüzden önceden almakta daha mantıklı kısaca size kalmış.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 2042 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız