Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 1'in Yeni Oyun Modu Şok Operasyonlar Haziran’da Çıkıyor

 
   Battlefield 1'in yeni oyun modu "Şok Operasyonlar" Haziran ayında çıkışını gerçekleştirecek.
 
   Geliştirici DICE tarafından belirtilene göre, Şok Operasyonlar adlı bu modda toplam 40 oyuncu taarruz ile müdafaa takımlarına katılarak bölgeleri ele geçirmek için savaşıyor (tıpkı popüler Battlefield 1 Operasyonlar modundaki gibi). Bu mod, Operasyonlar’ın aksine tek bir haritaya odaklanıyor ve bu yönüyle özellikle bir Operasyonlar karşılaşmasına zamanı olmayanlara hitap ediyor.
 
   Bu yaz gelecek olan güncellemeyle birlikte Şok Operasyonlar modu beş haritada oynanabilecek: Giant’ın Gölgesi, Prise de Tahure, Lupkow Geçidi, Zeebrugge ve Somme Nehri. Bu haritaların birçoğu normalde yalnızca Battlefield 1 Premium Pass veya genişletme paketi sahiplerine açık. Ancak temel oyun sahipleri de Şok Operasyonlar’ı oynarken bu haritalara erişebilecekler.
 
   Bu haritalara Şok Operasyonlar’ın dışındaki tüm modlarda erişmek isteyen oyuncuların Battlefield 1 Premium Pass veya ilgili genişletme paketlerini alması gerekiyor. 
 
   Ek olarak, Battlefield 1 They Shall Not Pass’ten daha fazla harita tüm Battlefield 1 sahiplerine açılıyor. İkinci Marne Muharebesi’ni konu alan ve paslı tank enkazlarının gelinciklerle örtüldüğü Rupture haritası bugün itibariyle tüm kullanıcıların erişimine açıldı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DICE Battlefield 5 FPS DICE Electronic Arts PC PS4 Xbox One
Shenmue I & II Ekran Görüntüleri Housemarque Yeni Oyununu Bu Hafta Sonu Duyuracak

BSC Misafiri

19.4.2018 21:22:34

+2
Standart-premium-collection falan filan yahu bıktık şu para hırsızlığından. Bir de adamlar tannenberg eklemezler Kafkas eklemezler, Sırp eklemezler. Silah çeşitliliği desen o da az. Yuh diyorum ve bu sene de aynı haltı yerlerse boykot ediyorum.hirsiz ea
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 1
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız