Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 1 They Shall Not Pass DLC'si Detaylandırıldı

 
 
   Electronic Arts ve DICE, Battlefield 1'in ilk paralı büyük içeriği They Shall Not Pass'i
detaylandırdı.
 
   They Shall Not Pass oyuna Verdun Tepeleri (Verdun Heights), Vaux Kalesi (Fort Vaux), Soissons ve Kırılma (Rupture) olmak üzere tamamen yeni ve Fransız temalı 4 harita ekleyecek. Bunun dışında Fransız ordusunu oyuna ekleyecek They Shall Not Pass ile birlikte yeni bir mod da oyunculara sunulacak. 
 
   YENİ OYUN MODU: CEPHE HATTI (Frontlines)

"Her iki takım da aynı anda aynı bayrağı ele geçirmeye çalışıyor ve hedef ele geçirildikten sonra aynı mücadele bu sefer başka bir bayrak için yapılıyor. Düşman karargahını ele geçirdiğinizdeyse oyun Akın tarzına dönüyor ve telgraf direklerini savunmaya ya da onlara saldırmaya çalışıyorsunuz."
 
   Ayrıca yeni sabit silah (New Stationary Weapon), elit sınıf siper akıncısı (Trench Raider Elite Class), taarruz tank topu (Assault Tank Gun) ve çelik bir behemot (Pilot A Steel Behemoth) bu DLC ile oyuna eklenecekler arasında. Harita ve diğer içeriklerin görüntülerine aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz. Harita ve içeriklerin Türkçe açıklamasına ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
   They Shall Not Pass, mart ayında çıkış yapacak ancak net tarih henüz açıklanmadı. Battlefield 1 Premium Pass ($50) sahipleri bu ve diğer gelecek 3 büyük içeriği diğer oyuncular satın almadan 2 hafta erken oynayabilecek. 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield 5 FPS DICE Electronic Arts PC PS4 Xbox One
Şubat 2017 Ücretsiz Xbox 360/One Oyunları Açıklandı Horizon: Zero Dawn 1 TB PS4 Bundle Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.1.2017 16:36:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Direk çeviri yaptığınız haberlerin en azından orjinal diliyle olan versiyonuna link vermelisiniz, oyunu ingilizce oynuyorum ve "elit sınıf siper akıncısı" kavramı benim için hiç bir anlam ifade etmiyor, aksine komik duruyor
Ondan sonra diyorlar ki neden oyunlarda Türkçe yok. Sen zaten türkçe oynama gerek yok

BSC Misafiri

25.1.2017 15:12:08

0
ilk defa bi oyuna season pass aldım. bu oyun her türlü hakediyo. çıkdığı ilk günden beri oynuyorum hala bi gram sıkılmadım.

Bloo.

25.1.2017 01:52:03

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Direk çeviri yaptığınız haberlerin en azından orjinal diliyle olan versiyonuna link vermelisiniz, oyunu ingilizce oynuyorum ve "elit sınıf siper akıncısı" kavramı benim için hiç bir anlam ifade etmiyor, aksine komik duruyor
Haklısınız. Orijinal isimler ve link eklendi.

BSC Misafiri

25.1.2017 01:51:28

0
lan EA tek sevmediğim şu huyun DLC işin 1 euro 4 tl farkında mısın EA !!! yap 50 tl alalım.

BSC Misafiri

25.1.2017 01:51:24

0
Direk çeviri yaptığınız haberlerin en azından orjinal diliyle olan versiyonuna link vermelisiniz, oyunu ingilizce oynuyorum ve "elit sınıf siper akıncısı" kavramı benim için hiç bir anlam ifade etmiyor, aksine komik duruyor

Angel of the Lord

25.1.2017 01:45:36

0
Gandalf ile oynamak için de $15 dolar ödemek gerekiyormus.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 1
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız