Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 1 Kış Güncellemesi Yayınlandı

 
   Bugün, Electronic Arts ile DICE, Battlefield 1'in Kış Güncellemesini yayınladı. Bu güncellemede oyun için pek çok yeni özellik ve geliştirme bulunuyor. Güncellemeye dair detaylar şu şekilde: 
 
   Kurdeleler

Artık oynarken Kurdele toplayabileceksiniz. Toplanacak 20 farklı tür Kurdele var. Her Kurdele topladığınızda 300 XP alacaksınız. Kurdeleler takım oyununu teşvik edecek ve sizi hedefleri oynamaya yönlendirecek.
 
   Elit Kodeksler

Artık oyundaki birincil silahların sekizini almak için Elit Kodeks açmak mümkün. Tek yapmanız gereken ilgili silahların her biri için fazladan 500 düşman öldürmek. Pırıl pırıl bir Elit Kodeks almakla kalmayacak, 25.000 bonus XP’nin de sahibi olacaksınız. Yeni Sınıf Rütbeleri olduğunu da düşünürsek bir taşla iki kuş diyebiliriz.
 
   Sınıf Rütbesi Üst Limitleri

Birincil Sınıfların hepsinde oyuncuların 10. Rütbeye ulaşma hızı bizi çok etkiledi. Sınıf Rütbesi yeni üst limiti artık 50. Bakalım bu limite ne kadar hızlı ulaşacaksınız! Ulaştığınız her yeni 10 Sınıf Rütbesinde bir Battlepack alacaksınız. 50’ye ulaştığınızda ise öldürme kartında düşmanlarınızı tiye alan pek hoş Sınıf yetenekleri kazanacaksınız. Üst limit Sınıf Rütbesi 50’ye doğru ilerlerken açabileceğiniz kilitli Künyeler de olacak.
 
   Sunucular

Kış Güncellemesiyle birlikte merakla beklenen bazı ‘sunucu kirala’ özelliklerini de oyuna eklemiş oluyoruz. RSP adminleri artık oyun içi arayüzü kullanarak sunucularından oyuncu atabilecek ya da yaramazlık yapanları engelleyebilecek. RSP adminlerinin kendi sunucularına öncelikli erişimi de olacak.

Bir karşılaşma sona erdiğinde sonraki haritanın hangisi olacağıyla ilgili oylama özelliği de ekledik. Sunucudaki oyuncular iki seçenekli bir oylamaya katılacak. En çok oyu alan harita bir sonraki harita olacak. Seçenekler, sunucunun harita rotasyonundan rastgele seçilecek. Oylama tur sonu ekranında yapılacağı için turlar arasında ekstra süre harcanmayacak.
 
   Bunların dışında daha birçok yenilik ve geliştirme bulunuyor. Tüm yama notlarına buradan Türkçe olarak ulaşabilirsiniz. 
 
   Battlefield 1 şu anda PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield 5 FPS DICE Electronic Arts PC PS4 Xbox One
Rocket League için PS4 Pro Desteği Duyuruldu Crash Bandicoot Remastered için 4 Ekran Görüntüsü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Patren

16.2.2017 23:42:18

0
Oyuna bok atanlar surekli oyunda ölenlerdir:D ben oyun 40-30 kill aliyorum gayet guzel oyun

ekremakrep

16.2.2017 21:31:45

0
Hep eskiyle karşılaştırma oyunu yerme çabaları, fıstık gibi oyun işte neyini çekemiyosunuz anlamıyorum ki kişisel görüşe saygımız var eyw ta hakaret boyutuna getiriyorsunuz işi

alibak_88_002

16.2.2017 17:29:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: Alucardo Boş muhabbet için randevulaşıp toplanılsa bu kadar saçmalanamaz. BF4 oynamak için lobiye girdiğimde kimse yok, maç bulunmuyor ( PS4 ) dlcler falan çoktan ölmüş bitmiş adamlar BF1 rezalet daha az oynanıyor falan diyorlar. Maaşlı trollseniz saygı duyarım ama aksi bir durum varsa, olay sıkıntı.
o bf4 bf1den çok oynanıyor diyen kuyruk acılı arkadaşın kim olduğunu çok iyi biliyorum ben. şöyle ip ucu vereyim bakalım kim çakozlayacak:
  • * bu adam bf1 forumlarında bf1e çöp derken cod mwr efsane olacak, hatta kimse bf1in yüzüne bakmayacak diyodu.
  • * bu adam başladı cod mwr oynamaya ve ilk peygamberi cod mwr olaraktan övmelere.
  • * bu adam baktı kimse cod falan oynamıyo serverlar falan bomboş bahaneler üretip bıraktı codu
  • * bu adam sonra gitti titanfall2 aldı ve yeni peygamberi tf2 olmuştu bi anda.
  • * tabi bf1in başarısı dilden dile yayılınca tf2 konusunda "çöp bf1, 1 ay sonra bırakcak hepsi" vb. yorumları fazlaca ilgi çekememiş ve sallanmamış olacak ki bu "çöp bf1" yorumunu bf1 konusunda yazacak oldu. anında yerin dibine soktular ve bu saçma sapan yazıları nedeniyle adam yerine koyan kalmadı.
  • * bu adam şimdi tf2yi de satmış ama bf1in hala çok oynanmasını çekemiyo, ister istemez kıskanıyo, hatta o da alıp oynamak istiyo ama tükürdüğünü yalamak istemiyo.
bilin bakalım bu arkadaş kim

Alucardo

16.2.2017 15:40:24

0
Boş muhabbet için randevulaşıp toplanılsa bu kadar saçmalanamaz. BF4 oynamak için lobiye girdiğimde kimse yok, maç bulunmuyor ( PS4 ) dlcler falan çoktan ölmüş bitmiş adamlar BF1 rezalet daha az oynanıyor falan diyorlar. Maaşlı trollseniz saygı duyarım ama aksi bir durum varsa, olay sıkıntı.

KFK

16.2.2017 03:05:25

0
Bu serinin son oyunu Bad Company 2'ydi arkadaşlar. Sonra bf3'le bambaşka, giderek cod'un hızlı oynanışına benzer bir oynanış sunan, kolay öldür kolay öl minvalinde bir seri olmaya başladı. bf4'le bir tık daha arttı bu hız. bf1 resmen cod kokuyor. kötü bir şey mi? hayır değil. ama zaten var. sen fark koyacaksın ortaya. bazı radikal değişiklikler lazım. haritalar değişecek, silahlar zaten değişecek, zamanına göre hava ve yer araçları da değişecek. bunlar zoraki değişiklikler benim kastettiğim kor yani özünde değişiklikler. - oynanış hızını yavaşlatmalılar çok geç olmadan. - bir raundda bir askerin en fazla atacağı el bombası 3 veya 4. doğdukça almasın. bilhassa dar koridorlu/pasajlı oyunlar bomba yağmuruyla geçiyor. - araçlara cephane limiti. üsse dönme mantığı koyarsın gider cephaneyi doldurur on-onbeş dakika sonra oyuna tekrar dahil olur. haritalar devasa değil. bazı haritalarda araçtan geçilmiyor. - keskin nişancı tüfeklerini kullanmak bilhassa bf1'de çocuk oyuncağı. silah dengesinin ta bad company 2'ye dönmesi lazım. bf3 ve bf4'te de bc2'deki gibi değildi. - oyunun motorundan kaynaklanan ve serinin son üç oyununda da karşılaştığımız hatalar var: basit engelleri aşarken takılma veya çok daha ileriye sıçrama, mesela bir yeri siper ediniyorsunuz kenarına kadar geliyorsunuz ateş ediyorsunuz ama mermi duvara çarpıyor kenarda gözükmeyen bir kodsal duvar uzantısı var. son 3 oyundur var bu. belki bc2'de de vardı hatırlayamadım. bunlar küçük ama kaç oyundur varlar sinek misali oldu artık. ya abi tamam eğlenceli, adamı tutturunca keyif veriyor ama bayonet charge nedir ya? süngü savaşı diye bir şey var evet ama üstüne hafif makineliyle mermi yağdıran adama koşup saplamak oyuna konulmuş en çocukça ve aptalca nitelik. tam savaşıyorsun biri kopup gidiyor yanında waaaaa diye. oyunun kendi realitesine bile ters, abes kere abes!

BSC Misafiri

15.2.2017 21:00:57

0
Bf3 daha iyi

alpererez

15.2.2017 16:22:11

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Battlefield 4 oynuyorum hala. Ben BF1 tum betalarina katildim be ilk betadan sonuncusuna oyunun Battfield hissi vermedigini daha cok o hissin cok daha fazla oyuncu ile Call Of Duty oynarmiscasina bir his verdigini ve bu yuzden oyunu almayacagimi soylemistim. Bugun BF1 satislarindan tutun sunucularindaki oyuncu sayilarini o cok kotu cikis yapan BF4 ile karsilastirmislar ve BF4 bariz sekilde onde! Kaldi ki BF4 hala daha satiyor sasilacak sekilde. Battfield 1 kesinlikle olmamis Battfield oyunundan cok COD karisimi bir oyun olmus.
bf4 satış ve oyuncu sayısında bf1den önde mi? ne kullanıyosunuz acaba? şuan bile bf1 satışları bf4ten fazla, bf4 ta 2013te çıkmış ama bf1 satışlarda şimdiden öne geçmiş. ayrıca bf1in online oyuncu sayısı da bf4ün yaklaşık 4 katı. biraz alçaktan salla be kardeşim. bak bu da resmi açıklama [twitter=https://twitter.com/BFBulletin/status/826552131226316801] https://www.vg247.com/2016/11/01/total-battlefield-1-player-base-for-the-first-week-was-nearly-double-that-of-battlefield-4/

BSC Misafiri

15.2.2017 15:21:25

0
Burada oyunu cod ile karşılaştırmak veya başka bir oyunla karşılaştırmak anlamsız. Kış güncellemesi bu.infinity kötüydü olacağı da belliydi.bu güncelleme ile gelen optimizasyonu, performansı olumlu yönde etkileyen bir durum oldu mu?

Wayward Son

15.2.2017 15:00:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: vaporx54 COD bebeleri bfci kılığında oyuna laf etmeye başlamış yazık :) Silah sayısına göre oyunu değerlendiriyo samaka
Kekoya gel, her eleştiren codcu bebe mi oluyor lan? Adam beğenmemiş, sıkılmış (ki beni de sıktı BF4'e döndüm). Eleştirme hakkı yok mu? "Oooo Dice oyun çıkardı, sorgusuz sualsiz beğenelim". Ağır keko. Bir de ümit etmişler "ımı DLC'lir ili dizilir" diye. Ahahhahaha.

vaporx54

15.2.2017 11:50:07

+2
COD bebeleri bfci kılığında oyuna laf etmeye başlamış yazık :) Silah sayısına göre oyunu değerlendiriyo samaka

Dhiozy

15.2.2017 11:39:00

0
Oyunun multiplayeri tamamen fiyasko cikti. Bf4 cikisinda sadece primary olarak 60 kusur silah barindiriyordu Bf1 ise hem primary hem secondary 25 tane silah var toplamda. Ustelik Bf4'teki gibi customize edemiyoruz. Oyun kendini cok cabuk tuketiyor. Wikipedia dan WW1 silahlarina bakarsaniz tonlarca silahin oldugunuda goreceksiniz. DICE Battlefrontta yaptigini yine burdada yapti. Bir de bu oyunun en iyi FPS oyunu oldugunu iddia eden komik arkadaslar var.

btk06

15.2.2017 10:48:54

+6
Bu oyuna çamur atanlar, oyunu satın aldığında herkesi ipe dizecegini sanıp, ama hiçbir şey başaramayan, sürekli ölenler olduğunu düşünüyorum. BF1 tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi FPS oyunlarındandır.

Bgrn7

15.2.2017 09:24:26

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Battlefield 4 oynuyorum hala. Ben BF1 tum betalarina katildim be ilk betadan sonuncusuna oyunun Battfield hissi vermedigini daha cok o hissin cok daha fazla oyuncu ile Call Of Duty oynarmiscasina bir his verdigini ve bu yuzden oyunu almayacagimi soylemistim. Bugun BF1 satislarindan tutun sunucularindaki oyuncu sayilarini o cok kotu cikis yapan BF4 ile karsilastirmislar ve BF4 bariz sekilde onde! Kaldi ki BF4 hala daha satiyor sasilacak sekilde. Battfield 1 kesinlikle olmamis Battfield oyunundan cok COD karisimi bir oyun olmus.
http://bf1stats.com/ https://bf4stats.com/

alperen717181

15.2.2017 08:50:55

0
1. Dünya savaşını konu alacak dediklerinde çok sevinmiştim şimdi keşke günümüzde geçseydi diyorum. Oyunu kısa sürede tükettim. 400 saat oynadığım bf4 e geri döndüm.

BSC Misafiri

15.2.2017 07:39:49

0
Performans ve optimizasyonu olumlu yönde etkileyen bir değişim olmuş mu?

BSC Misafiri

15.2.2017 05:16:52

+4
quote:

Orjinalden alıntı: KaleyDeskop
quote:

Orjinalden alıntı: Antiboy hayatımda verdiğim en boş para bu oyuna gitti iyimi
bf hayranıyım ve malesef dediklerinize katılıyorum
Kusura bakmayın ama, siz oyun oynamayın bir daha beyler. komple bırakın. Herkes için en hayırlısı olur.

KaleyDeskop

15.2.2017 01:02:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: Antiboy hayatımda verdiğim en boş para bu oyuna gitti iyimi
bf hayranıyım ve malesef dediklerinize katılıyorum

BSC Misafiri

15.2.2017 00:50:01

+3
süper ötesi olmus helal olsun bf1 updateler cok iyi

Wayward Son

15.2.2017 00:38:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Gelmiş Bf düşmanları şu oyuna laf etmeyin bari !
Bence de kanka. Beğenmeyenlerin kafasına silah dayayalım zorla beğendirelim. Kişisel zevkler falan önemsiz zaten.

SZR_CLN

15.2.2017 00:33:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: Antiboy hayatımda verdiğim en boş para bu oyuna gitti iyimi
Kesinlikle katılıyorum son senelerde aldığıma pişman olduğum tek oyun.bf4 e çok mu alıştım ondanmıdır diyecem ama bu oyunun silahları , sekmesi b... gibi yaaa

BSC Misafiri

14.2.2017 23:36:58

+4
Gelmiş Bf düşmanları şu oyuna laf etmeyin bari !

Sean john

14.2.2017 23:16:34

0
Bu yine iyi sen battlefront almamışsın. bf4 teki gibi silahı kostümüze etmek lazım bu bir oyun gerçek değil yani izin verseler iyi olurdu silahlar çok sade geliyor .

BSC Misafiri

14.2.2017 22:24:12

0
Battlefronta yeni guncelleme gelmis.

BSC Misafiri

14.2.2017 22:20:07

0
Battlefield 4 oynuyorum hala. Ben BF1 tum betalarina katildim be ilk betadan sonuncusuna oyunun Battfield hissi vermedigini daha cok o hissin cok daha fazla oyuncu ile Call Of Duty oynarmiscasina bir his verdigini ve bu yuzden oyunu almayacagimi soylemistim. Bugun BF1 satislarindan tutun sunucularindaki oyuncu sayilarini o cok kotu cikis yapan BF4 ile karsilastirmislar ve BF4 bariz sekilde onde! Kaldi ki BF4 hala daha satiyor sasilacak sekilde. Battfield 1 kesinlikle olmamis Battfield oyunundan cok COD karisimi bir oyun olmus.

Antiboy

14.2.2017 21:51:32

+1
hayatımda verdiğim en boş para bu oyuna gitti iyimi
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 1
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız