Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 1 In the Name of the Tsar Çıkış Tarihi Duyuruldu

 
   Electronic Arts ile geliştirici DICE, Battlefield 1'in ikinci genişleme paketi In the Name of the Tsar'ın net çıkış tarihini duyurdu.

   In the Name of the Tsar 5 Eylül'de Battlefield 1 Premium Pass sahipleri için erişime açılacak ve 19 Eylül'den itibaren tüm oyuncular bu genişleme paketini satın alabilecek.
 
   Battlefield 1 In the Name of the Tsar; 6 yeni harita (yeni yayınlanan Lupkow Geçidi dahil), yeni silahlar, yeni vasıtalar, yeni İkmal Paketi modu, Hussar'lar ve savaşa katılan Rus Ordusu gibi yeni içeriklere sahip. Genişleme paketi hakkında daha fazla bilgi edinmek için Battlefield 1 In the Name of the Tsar sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 
   In the Name of the Tsar ile birlikte oyuna HDR10 desteği de eklenecek. HDR (Yüksek Dinamik Alan), gerekli donanıma sahip (HDR destekli ekran ve HDR özelliğine sahip bir konsol/PC) oyuncular için genişletilmiş kontrast oranı ve renk paletiyle daha gerçekçi, derin ve doğal görseller sunacak.
 
   Battlefield 1 PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield 5 FPS DICE Electronic Arts PC PS4 Xbox One
Super Meat Boy Forever PS4, Xbox One, Switch, PC ve Akıllı Telefonlar için Duyuruldu Gear.Club Unlimited 1 Aralık'ta Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Golden Hawk

4.9.2017 12:09:23

0
Yarın çıkıyor. Deneyelim bakalım.

BSC Misafiri

2.9.2017 11:36:45

0
HDR 10 Nedir?1070 ekran kartlı (hp omen w 100 nt) var .destekler mi?renkler zaten canlı kontrast ıps 4k ekran var.HDR ne katabilirse artık farklı olarak.ayrıca fps düşürür mü?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 1
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız