Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman V Superman Filminde Batman'i Sinirlendiren Nedir?

 
     Merakla beklenen Batman v Superman filminin Comic Con'da yayınlanan videosu, birçok tartışmayı da beraberinde getirdi. Hatta bu tartışmalar BSC'de yayınladığımız haber yorumlarında da bayağı bir alevlendi.
 
     Tartışmanın ana konusu genelde "Superman mi yoksa Batman mi yener?" sorusu üzerineydi ki, aslında Marvel ve DC evreninde birçok sefer farklı süper kahramanlar birbiri ile karşı karşıya geliyor ve genelde bir bölümde biri üstünken, başka bir bölümde diğeri üstün gelebiliyor.
 
     Bana göre asıl soru ise, Batman ve Superman'in arasını bozanın ne olduğu. Çeşitli teoriler ortaya atıldı ve filmin yayınlanan videosu konuya biraz açıklık getirdi, ama hayranlardan birinin yakaladığı bir nokta ile, olayın temelinin sebebi daha da bir belli oldu. Superman: Man of Steel fiminden bir sahne ile Batman v Superman videosunu birleştirince, Batman'in neden bu kadar sinirli olduğunu daha iyi anlıyoruz. 
 
     Batman v Superman videosunda, Wayne binasını yıkanın ne olduğunu anlayamıyoruz. Ama alttaki videoda görüldüğü üzere, binayı yıkan, Superman ve General Zod arasındaki mücadeleymiş. Batman muhtemelen masumları korurken onlara bir o kadar da zarar veren Superman'e karşı tavır alıyor. Eh milyon dolarlık binasının yıkılması da ayrı konu tabi.
 
     Batman ve Superman'in başka bir kapışmasını izlemek isteyen varsa, Batman The Dark Knight Returns 1. Bölüm ve 2. Bölüm'ü izlemesini tavsiye ederim.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Youtube batman v superman dc comic con wonder woman trailer video
Lords of the Fallen Geliştiricisinin Yeni Oyunu Gamescom'da Duyurulacak Star Wars: Battlefront Açılışını EA Access Üyeleri İle Yapıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

freekays

20.8.2016 00:04:49

0
Batman mistik gizemli bir çigiromandır ayıca çok acımasız ve gaddardır geceleri gezer gündüzleri görünmez yani filmdeki ile alakası yok en azından 90 lardaki çizgiromnlarda öyleydi amele gibi gezen bir karaktere dönmüş normalde supermenin Batman ı rüyasında bile görmesi zor cnm

2K

22.7.2015 23:27:15

+1
Çizgi roman olduğu için spoiler olacağını sanmıyorum Batman ile Superman düşman olmaları ya Superman'in kafayı sıyırıp, şiddetle insanları dize getirmesi ve kötüleri yok etmesiydi ki Joker'i öldürür ya da Superman'in Amerikan ordusunun dediklerini yapması ve Batman'in o zaman bize ne gerek var ordunun köpeği olma diye saldırmasıydı, anlaşılan Man of Steel filminde [spoiler=0921393170]Superman'in General Zod'u öldürmesi ki[/spoiler] Batman eğer bunu göze alabiliyorsa başkalarına da aynısını yapar diyerek önlem almaya başlıyor. Bu arada büyük ihtimalle filmde berabere kalacaklar ama genelde her karakter için kim yener tartışması çok saçmadır çünkü usta Stan Lee'inin de dediği gibi kim çiziyorsa onun istediği karakter yener. Bu arada evet Stan Lee'in kim olduğunu DC ile alakası olmadığını biliyorum ama bu durum böyledir.

BSC Misafiri

22.7.2015 17:08:01

+1
Film buram buram dark knight returns kokuyor, tek fark bu sefer batman suçlu taraf. Batman kesin kazanacak hikayede öyle cünkü. Superman söyle güclü boyle guclu kaybetmesine imkan yok yorumlarına girmeyin hic.

MiyopBey

21.7.2015 22:00:08

+1
Birde Man of Steel'de Zod ile Superman kapışırken Wayne Şirketinin uydusunu düşürdüler, o yüzdende sinirlidir Batman :D

MiyopBey

21.7.2015 21:52:10

+1
quote:

Orjinalden alıntı: brawod Batman bence Zack Snyder'a kızıyor :) Şaka bir yana süpermen abimiz vicdanlı adamdır çizgi romanlarda. Zaten amacı halkı korumak. Bu yüzden kavgayı halktan uzağa çekmeye çalışır. Ancak filmde şehrin göbeğinde kapışıyorlar ve (SPOİLER) süpermen zod'u öldürüyor. Bu tamamen Zack Snyder'in aptallığıdır. 2-3 sayı süpermen çizgi romanı okuyan herkes süpermen mantalitesini anlar. BKZ (ÇİZGİ ROMAN SPOİLER Ülkemizde 1N comics'in yayınladığı süpermen serisinde, doomsday ile kapışırken kavgayı halktan uzaklaştırmak pahasına ölmüştü süpermen. ) Filmde ise zod'la kapışırken binalara doğru gidiyor salak salak. Batman v Superman'dan umutluyum ama bu saçmalıklar tekrar edilmemeli bence.
Bence, Man of Steel'de, Superman daha kahramanlık olaylarına yeni başladığı için ve henüz ilk seferde karşısına Zod gibi biri çıktığı için, fazla düşünemeden, yani deneyimsizlikten, nerede kapıştığına dikkat etmedi. Beni filmde asıl sinir eden şey, Lois'in olur olmadık yerlerde bulunmasıydı. Gezegen ölümden dönmüş, kendisi ölümden dönmüş, şehir mafolmuş, Zod az ilerde duruyor, ama bu Lois Superman'i öpme peşinde :D Gelde sinir olma.

huseyincarnege

21.7.2015 16:58:16

+1
ha hatırladım çok oldu isleyeli warcraft filimden 4dk bir video serettim aklım gitti :)

BSC Misafiri

21.7.2015 16:52:48

+1
hiçbir mantığı olmayan saçma sapan bir sebepmiş :) bildiğin çocuk-ergen filmi yapmışlar. yazık...

brawod

21.7.2015 16:24:55

+3
Batman bence Zack Snyder'a kızıyor :) Şaka bir yana süpermen abimiz vicdanlı adamdır çizgi romanlarda. Zaten amacı halkı korumak. Bu yüzden kavgayı halktan uzağa çekmeye çalışır. Ancak filmde şehrin göbeğinde kapışıyorlar ve (SPOİLER) süpermen zod'u öldürüyor. Bu tamamen Zack Snyder'in aptallığıdır. 2-3 sayı süpermen çizgi romanı okuyan herkes süpermen mantalitesini anlar. BKZ (ÇİZGİ ROMAN SPOİLER Ülkemizde 1N comics'in yayınladığı süpermen serisinde, doomsday ile kapışırken kavgayı halktan uzaklaştırmak pahasına ölmüştü süpermen. ) Filmde ise zod'la kapışırken binalara doğru gidiyor salak salak. Batman v Superman'dan umutluyum ama bu saçmalıklar tekrar edilmemeli bence.

huseyincarnege

21.7.2015 16:24:36

+1
yahu o süpermene saldıran adam kimdi gözünden lazer atıpta binayı yıkan

Loreathan

21.7.2015 15:18:11

+2
Merhaba, internetten bakınmayıp, sadece trailerı izlemiş ve konuya hakim olmayan insanlar olduğunu da unutmayalım lütfen, haber belirli bir kesim için değil, konuya hem hakim olanlar hem de olmayanlar için. Eğer dediğiniz gibi olsaydı bu iki filmi birleştiren video 2 günde 309.000 kere izlenmezdi, zaten biliyoruz der geçerdi insanlar;)

BSC Misafiri

21.7.2015 14:45:32

+1
Adamlar iyi birleştirmiş. aynı film gibi olmuş ama spo'yu attın be bsc

huseyincarnege

21.7.2015 14:26:20

-1
süpermeninki daha büyükmüş tabi gücü yanlış anlama

StrangerLovely

21.7.2015 14:17:52

+1
İyi de zaten konu çok açık yani internette biraz bakınırsanız Lex Luthor'un ikiliyi birbirine düşüreceğini filmin sonlarına doğru da Batman ve Superman asıl tehdidi farkedecekler ve sonrasında Justice League'i kuracaklar. Yabancı haber siteleri bunları geçti artık sahne sahne tartışacak filmi neredeyse, siz daha filmin en açık konularından birini gizem gibi görüyosunuz.

cenk-di

21.7.2015 12:55:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: dominnic arkadaşlar konuyla alakası yok ama benim ps plus bitti fakat 10 gündür falan plus sız onlıne oyun oynayabiliyorum böyle bişey başına gelen varmı?? resmen ps3 yıllarına geri döndüm plussız onlıne oynuyorum her oyunu ps4 te :)))))))
Kartından otomatik çekmiş olmasınlar. Üyelik bitiş tarihine bak. Bir de hesap ekstrene.

Loreathan

21.7.2015 12:49:03

0
Merhabalar, konu ile ilgili herkesin derin bilgisi olduğunu farz edemeyiz, siz bilginiz ile bunu farketmiş olabilirsiniz ama bu yeni yayınlanan videoyu görmeden bunu anlayamayacak çok kişi var. Bunu da göz önünde bulundurun:)

Loreathan

21.7.2015 12:43:43

0
Merhaba, iki filmi birleştiren video daha yeni yayınlandı, bunun dışında konu ile ilgili tartışmalar zaten sürüyordu.

Vinewood

21.7.2015 12:40:57

+2
Yahu şu kostüm çok kötü be , döt kadar kulağı var hiç olmamış

Deadpool1239

21.7.2015 12:34:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ
quote:

Orijinalden alıntı: Deadpool1239 Çok geç kalıyorsunuz böyle konular için,zaten fragmanı izlediğim an o ısı bakışının Zod'un yeni öğrendiği an olduğunu anladım.Bunun için üstün çabaya gerek yok.Merak etmeyin final kapışması Superman vs Batman olmayacak.Yüksek ihtimalle Luthor Zod'un bedeninden Doomsday veya Bizarro ortaya çıkaracak.
Bir sey soracagim, man of steel i (en son) ne zaman izledin?
ben sıkı çizgi roman takipçisiyim,hatta facebook'ta sayfamız bile var bu yüzden MoS'in önemli sahneleri şu an kalıcı hafızamda diyebilirim :)

BSC Misafiri

21.7.2015 12:33:39

0
Üçlemeyi ben de seviyorum. Ama bu filmide zevkle izleyeceğim. Bu filmin tek kusuru batman ve alfredin değişmesi... C. Bale'ye alışmıştık.

emre1393

21.7.2015 12:31:14

0
Batman de haklı şimdi, adamın koca gökdelenini yakmışlar, şehri dümdüz etmişler, Batman Iron Man zırhı yapmasın mi şimdi, bol bol aksiyon olacak, dark knight üçlemesi gibi olmayacak derinlik ve senaryo bakımından

Deadpool1239

21.7.2015 12:19:58

0
Çok geç kalıyorsunuz böyle konular için,zaten fragmanı izlediğim an o ısı bakışının Zod'un yeni öğrendiği an olduğunu anladım.Bunun için üstün çabaya gerek yok.Merak etmeyin final kapışması Superman vs Batman olmayacak.Yüksek ihtimalle Luthor Zod'un bedeninden Doomsday veya Bizarro ortaya çıkaracak.

mementopolis

21.7.2015 12:10:24

+1
Bu yeni birsey degil. Süpermen o kapismayi Gotham'da degilde Metropolis civarlarinda yapdi diye düsünmüstüm. Yoksa Wayne binasi neden Yikilsin.

dominnic

21.7.2015 12:09:13

+1
quote:

Orjinalden alıntı: jealiame
quote:

Orijinalden alıntı: dominnic arkadaşlar konuyla alakası yok ama benim ps plus bitti fakat 10 gündür falan plus sız onlıne oyun oynayabiliyorum böyle bişey başına gelen varmı?? resmen ps3 yıllarına geri döndüm plussız onlıne oynuyorum her oyunu ps4 te :)))))))
Dostum anılarım depreşti heralde sana kıyak yaptılar
sanada mı olmuştu aynısı kardeş ? :D gayet memnunum plusı sadece onlıne oynamak için alıyodum zaten dandik oyunlar veriyolar hiç şikayetçi değilim plus almadan onlıne oynuyorum :))))

dominnic

21.7.2015 12:06:46

+1
quote:

Orjinalden alıntı: bozcan
quote:

Orjinalden alıntı: dominnic arkadaşlar konuyla alakası yok ama benim ps plus bitti fakat 10 gündür falan plus sız onlıne oyun oynayabiliyorum böyle bişey başına gelen varmı?? resmen ps3 yıllarına geri döndüm plussız onlıne oynuyorum her oyunu ps4 te :)))))))
otomatik çekmiş olmasın parayı
dostum her plus aboneliğinden sonra otomatik para ekle seçeneğini hayır yaparım para falan çekmemişler ayrıca plustan indirdiğim oyunlarda kilit var yani bariz şekilde plus sahibi değilim şuanda ama 10 gündür çatır çatır onlıne olarak fifa ve battlefıeld oynuyorum :))))))

Loreathan

21.7.2015 11:56:08

0
Merhaba, video 450 gün önce çıkmadı dikkatinizi çekerim, 2 gün oldu olmadı. Tartışılmış konuya destek mahiyetinde bir haber bu

bozcan

21.7.2015 11:47:47

+1
quote:

Orjinalden alıntı: dominnic arkadaşlar konuyla alakası yok ama benim ps plus bitti fakat 10 gündür falan plus sız onlıne oyun oynayabiliyorum böyle bişey başına gelen varmı?? resmen ps3 yıllarına geri döndüm plussız onlıne oynuyorum her oyunu ps4 te :)))))))
otomatik çekmiş olmasın parayı

tvdoynr

21.7.2015 11:41:23

+1
quote:

Orijinalden alıntı: dominnic arkadaşlar konuyla alakası yok ama benim ps plus bitti fakat 10 gündür falan plus sız onlıne oyun oynayabiliyorum böyle bişey başına gelen varmı?? resmen ps3 yıllarına geri döndüm plussız onlıne oynuyorum her oyunu ps4 te :)))))))
Dostum anılarım depreşti heralde sana kıyak yaptılar

dominnic

21.7.2015 11:28:54

+1
arkadaşlar konuyla alakası yok ama benim ps plus bitti fakat 10 gündür falan plus sız onlıne oyun oynayabiliyorum böyle bişey başına gelen varmı?? resmen ps3 yıllarına geri döndüm plussız onlıne oynuyorum her oyunu ps4 te :)))))))

EyesNight

21.7.2015 11:25:41

0
Herkes kahraman olabilir hatta yetim bir çocuğun omuzlarına ceketini koyma gibi sade ve önem veren birşey yapıp ona dünyanın bitmediğini gösteren biri bile Batman Kara Şövalye Yükseliyor O efsane 3lemenin ardından sırf süpermeni yüceltmek adına yapılan bu filme karşıyım

Grasyas01

21.7.2015 11:25:03

-3
Biz bunu forumda 450 gün önce tartışmışız,hala yeni haberi yapılıyor
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız