Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: Return to Arkham için Çıkış Tarihi Verildi, Grafikler Karşılaştırıldı

   Warner Bros. Interactive Entertainment, 18 Mayıs tarihinde resmi olarak duyurduğu remastered paket Batman: Return to Arkham için yeni bir çıkış tarihi verdi. Duyuruya göre Batman: Return to Arkham, 21 Ekim tarihinde Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.

 
   Hatırlarsanız remastered paket ilk duyurulduğunda bir karşılaştırma videosu yayınlamışlardı ve grafikler eskiye göre daha kötü görünüyordu. Şimdi ise PlayStation 3 ve PlayStation 4 grafiklerinin karşılaştırıldığı yeni bir video paylaşıldı. Bu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 
 

 
  Batman: Return to Arkham; Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City ve bu iki oyunun DLC'lerini Unreal Engine 4 ile oyunculara sunacak. 
 
  Virtuos Games'in üzerinde çalıştığı remastered paket daha önce 29 Temmuz tarihinde çıkması planlanıyordu ancak aldığı erteleme ile belirtilen tarihte oyun çıkış yapamadı. Yapılan açıklamada ise Virtuous Games'in oyunculara güzel bir deneyim sunması için ekstra zamana ihtiyacı olduğu söylenmişti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Batman: Return to Arkham Remastered PS4 XONE Warner Bros
BioShock Infinite'in Geçtiği Şehir için Yeni Video Paylaşıldı Eylül Ayındaki Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları İndirmeye Açıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.9.2016 15:03:16

0
titriyoruz batman baba

psycho90

7.9.2016 00:21:22

+1
En çok hoşuma giden şey Arkham City'de pelerinin mor değil de ilk oyundaki gibi siyah olması oldu,tabii yağmur olayı da baya kaliteyi arttırmış.PC'ye de gelecek mi ileride bilen var mıdır ?

2K

6.9.2016 20:44:51

+3
Gerçekten uğraşmışlar gibi gözüküyor fakat Batman fanı olmama ve her iki oyununda suyunu çıkarmış %100 tamamlamış biri olarak pek ilgimi çekmedi. 59 dolar vermeye gerek yok grafik farkları için. Konsolda oyun oynayan arkadaşların oyun için almadığı PC'leri vardır ilk oyun 1 dolar civarında onu zaten her PC kaldırır. İkinci oyunda aynı şekilde çok ucuz ve Shadow ayarı kapatırarak onu da her PC kaldırır. Böylece iki grafik farkı için 59 dolar yerine maksimum 10 TL ile işi çözersiniz.

BSC Misafiri

6.9.2016 20:32:37

+1
quote:

Orjinalden alıntı: kankhy
quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt Joker PS3'te daha iyi sanki Dönemin pc grafiklerini şimdi konsola getiriyorlar. Pc tarafı çok tırt yine de
Dostum pislik atma dönemin pc grafikleri ne demektir ya? Arkham Asylum'u pc de en az 4-5 kere bitirdim, videonun ilk karsilastirmasina bi bak bakalim pc de öyle su efektleri var miydi yerde? Yada Batman'in pelerininden akan sular, yada kostumunden? azicik sayginiz olsun ya
Olmaz hocam olmaz bu tiplerin saygısı olmaz anca çamur atarlar anca kötülerler anca benim elimdeki PC yada konsol süper olsun diğerleri beter olsun gebersin diye kıvranır bu tipler ve sürekli moral bozmaya çalışırlar forumlardada vardır bu tiplerden ve zaman zaman troll görevini üstlenirler ve büyük haz alırlar ve çok uyanıklardır küfür argo kelime kullanmazlar ki ban yemesinler uyanıklardır ince ince insanın sinirleriyle oynarlar bence bunlara artık cevap yazmamak gerek ama sizde haklısınız insan dayanamıyor.

BSC Misafiri

6.9.2016 19:32:51

0
bitek karartmışlar

Funder

6.9.2016 18:58:20

0
Hugo Strange'nin sakalı ne alemde acaba.Malum ilk fragmanda paint gibi duruyordu onu göstermemişler :D

luganoguz

6.9.2016 18:26:52

0
Bu sefer güzel duruyor, diğer paylaştıkları videoda hiçbirşey yenilenmiş gibi durmuyordu ama burda emek harcadıkları görünüyor.

kankhy

6.9.2016 17:59:04

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt Joker PS3'te daha iyi sanki Dönemin pc grafiklerini şimdi konsola getiriyorlar. Pc tarafı çok tırt yine de
Dostum pislik atma dönemin pc grafikleri ne demektir ya? Arkham Asylum'u pc de en az 4-5 kere bitirdim, videonun ilk karsilastirmasina bi bak bakalim pc de öyle su efektleri var miydi yerde? Yada Batman'in pelerininden akan sular, yada kostumunden? azicik sayginiz olsun ya

veli@1144

6.9.2016 17:42:00

0
Bariz gorunen eskiden dokular matmis simdi parlaklik eklenmis ben begendim ama ne yazikki artik ps4 um yok yaban ellerde:)

Rogue Agent

6.9.2016 17:10:29

0
az daha cilalamışlar yansımalarla falan ama hala cort

Firaristt

6.9.2016 17:00:15

+2
Joker PS3'te daha iyi sanki Dönemin pc grafiklerini şimdi konsola getiriyorlar. Pc tarafı çok tırt yine de

pcrex

6.9.2016 16:57:19

0
catwomana ne makyaj yapmışlar be, allık güzeli olmuş :D
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Return to Arkham
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız