Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman Filmi ile Birlikte Yeni Bir "Batman Evreni" Başlayacak, Yeni Evrene Ait İlk Dizi de Duyuruldu

 
Bildiğiniz üzere bir süredir The Batman filmi yapım aşamasında ve Ekim 2021'de vizyona girecek. The Batman filmi ile ilgili henüz net bir bilgimiz olmasa da Batman'in ilk yıllarını anlatacağı tahmin ediliyor.
 
Geçtiğimiz saatlerde de yeni yayınlanacak The Batman filmi ile birlikte yeni bir Batman Evreni'nin başlayacağı açıklandı. Bu evrene ait diziler HBO Max'te yayınlanacak. Filmler de büyük ihtimalle vizyona girmesinden bir süre sonra HBO Max'e eklenecektir. 
 
Yine aynı saatlerde de yeni Batman evreninin ilk dizisi duyuruldu. Bu yeni dizi, Gotham'daki polislere odaklanan bir dizi olacak. Dizinin senaryosunu daha önce The Sopranos dizisinde çalışmış olan Terence Winter üstlenecek. Dizinin yapımcılığını ise The Batman filminin yönetmeni Matt Reeves üstlenecek.
 
Büyük ihtimalle DC FanDome etkinliğinde daha fazla detay öğreneceğiz. Bu yeni evrenden açıkçası tek temennim de tutarlı ve yarıda bırakılmayan bir evren olması.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber the batman batman film batman evreni hbo max yeni evren gotham gotham dizisi
PES 2021 Sezon Güncellemesi Olarak Geliyor Monster Hunter Filmi Ertelendi

Ginga Bishounen

11.7.2020 11:41:01

0
Matt Reeves'in kuracağı evrenin, DCEU ile yakından uzaktan alakası olmaması dileğiyle.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız