Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: Arkham Origins Yapımcısı DC Comics Evrenine Ait 2 Oyun Geliştiriyor


      Batman: Arkham Knight'ın DLC'si Batgirl: A Matter of Family ve Batman: Arkham Origins gibi oyunlarla karşımıza çıkan Warner Bros. Montreal, 2011 yılında DC Comic oyunu geliştireceğini açıklamıştı. Firmanın yayınladığı yeni bir iş ilanı bu proje hakkında ipuçları veriyor.
 
     İş ilanında Warner Bros. Montreal "DC Comic evrenini dijital evrende genişletmek adına iki AAA bütçeli proje geliştirmekteyiz." mesajına yer veriyor. Ekibin son oyunu Batman: Arkham Origins'in 2013 yılında çıktığını göz önüne aldığımızda bu yeni projelerden bir tanesinin yakında duyurulabileceğini söyleyebiliriz. Warner Bros. Montreal'in hangi DC kahramanına oyunlarda yer vermesini isterdiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.
 
 
     
 
     

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net Batman Arkham City Arkham Asylum Arkham Origins Rocksteady Warner Bros Warner Bros. Games Montreal Batman Arkham City Arkham Asylum Arkham Origins Rocksteady Warner Bros Warner Bros. Games Montreal
Star Wars: Battlefront'un Geliştirilmesine Burnout Yapımcısı da Yardım Etmiş Oculus Rift için "Özel Bir Duyuru" Bu Perşembe Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rogue Agent

2.12.2015 06:10:32

0
originse kotu diyen yasamasin.batman evrenini bilen biri icin rocksteady oyunlarina bin basar yapidaydi.millet originsi kotulerken arkasina knight faciasi rocksteady'nin ne kadar basit dusunceli yapida oldugunun bi kanitiydi

moonquad

2.12.2015 00:52:33

+1
Bence ilk deneyim Arrow olacak çünkü batmanden sonra en çok sevilen karakterdir arrow ne zaman arrow da flash görünür o zaman flash oyunu gelir yani flash oyunu yapmak zor olacaktır onun için arrowa göre uzun sürebilir.Bunların dışında superman de gelebilir ama superman oyunu yapmak ona uygun fikir kurmak senaryo hazırlamak zor olur çünkü çok güçlü bir karakter kiminle dövüşecek kendisi gibi olanlar dizi ve filmlerinde oldukça az sayıda karşısına çıkmıştır ve superman oyununda sadece bos savaşları zevkli olacaktır.Bunlardan dolayı oyun zevkini artıracak yapımlar arrow ve flash olur.Optimizasyon konusuna gelirsek arkham nightdaki suçlu rocksteady'dir.Wb games yaptığı 2 oyun mad max ve shadow of mordor da optimizasyon muhteşemdi bu 2 oyunda da aynısını göreceğimize eminim.

NerdStark

2.12.2015 00:26:19

0
bence superman olması saçma olur oyunda kriptonit harici birşeyle ölememek keyifsiz tekdüze olur.flash ,arrow, constantine ,cyborg , hawkgirl ,nightwing vs vs yani superman harici herşeyi yapabilirler.

EnemyDestroyeD

1.12.2015 22:34:50

0
DC evrenini severim keşke Türkçe destekli oyunlar olsa

Patren

1.12.2015 20:14:05

0
superman geliyor

legendwarior3

1.12.2015 15:14:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: dingo egret! Origins kötüydü bu yapımcıdan iyi oyun beklemiyorum açıkcası. Ama tabi arkham knight faciası sonrası rocksteady'e yaptırmayacakları da aşikar...
batman arkham knight pc sürümünü Iron Galaxy Studios yaptığını söylerim, konsola sahipsen bir göz atmanı tavsiye ederim.rocksteady konsola yaptı. -metacritiğe güveniyor isen şu anda (ps4 sürümleri için yazıyorum çünkü en fazla basın o platformda incelemiş.)batman arkham knight ve Metal gear solid 5 tpp'nin bu senenin en fazla 10 (10 tane batman ve 22 tane mgs5) ve 90-98 arası(46 tane batman ve 49 tane mgs5)notlar aldığını görürsün. plotforma özel olarak bloodborne var. yani batman, mgs5tpp,bloodborne gibi oyunlardan sonra gelen ilk oyun. eğer metacritiğe güveniyor isen. -origins kesinlikle orta bir oyundur.biz batman ak.yapıyoz siz oyalanın biraz bunla dercesine çıkmıştır. -ne oyunu görmek gerek meraklıyım.

Zarbo257

1.12.2015 15:09:39

0
Bunlar yapmasın bunlar yaparsa rezil olur o seri ne yaptıkları DLC'ler birşeye benziyor nede oyunlar.Hep kendini tekrar eden sıfır heyecan olan oyunlar adamların yaptıkları.

mahsur kalan adam

1.12.2015 14:53:25

0
şuan oyunu yapılacak 3 kahraman var bence superman flash ve arrow superman ve arrow olacak gibime geliyor ayrıca marvelda artık adam akıllı süper kahramanlarına oyun yaptırmalı hiç olmazsa izometrik marvel ultimate alliance devamı çıkarmalı

Nicolae

1.12.2015 14:46:45

+1
Green Arrow ve Superman oyunu fena olmaz aslinda bekliyoruz.

BoUnTy_HuNtEr

1.12.2015 14:46:04

+1
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking Origins'i beğenmeyen gitsin Rocksteady'nin senaryo özürlüsü oyunlarını oynasın. Kötü adam gelir şehri veya hapishaneyi ele geçirir sonra Batman gelir kurtarır... Origins ise adı gibi geçmişini; Batman'ın nasıl BATMAN olduğunu neden sıradan bir süper kahraman olmadığını, neden en güçlü kahraman olmamasına rağmen en en çok sevildiğini gösteren bir şaheser oldu. Dahası bu senaryoyu zaten zirveye oluşan dinamiklerle ve oynanışla birleştirdi. Kısıtlı da olsa Rocksteady'nin kaç oyundur seriye eklediği dandik Catwoman, Nightwing'in aksine Deathstroke gibi efsane bir karakteri kontrol etme imkanı sundular. RS 6 senedir aynı senaryoyu farklı mekan ve karakterlere uygulayarak 3 oyun çıkardı. Gelişen tek şey oyun mekanikleriydi. Bütün bu farklara rağmen hala bu oyuna çöp veya gereksiz diyen ya oyundan anlayacak kapasite, bilgi birikime sahip değildir ya da Batman'i bilmiyordur. WB genelde iyi ve zevkli oyunlar yapıyor. Yeni duyurulacak oyunların da iyi olacağına -en azından benim için- şüphem yok.
Ben sana katılıyorum kardeşim aslına bakarsan origins bana göre özellikle hikaye olarak en iyi arkham oyunuydu diyebilirim bence WB iyi iş çıkarmıştı ancak origins in en büyük sıkıntısı ondan önce gelen asylum ve city oyunları oldu yapımcılar asylum ve citydeki dinamikleri bozmadan oyuna aktardıkları ve çoğu özelliğiyle onlara benzer olduğu için insanlar oyuna kötü davrandılar halbuki origins açık söyliyim city den önce çıkmış bir oyun olsa acaip övülürdü ama gel görki insanlar originse üvey evlat muamelesi yaptı halbuki origins gayet başarılı bir oyundu bence WB durumu iyi kurtarmış ve güzel bir oyun yapmıştı ben WB a güveniyorum bence güzel oyunlar yapıcaktır.

David Attenborough

1.12.2015 14:27:21

+1
Origins'i beğenmeyen gitsin Rocksteady'nin senaryo özürlüsü oyunlarını oynasın. Kötü adam gelir şehri veya hapishaneyi ele geçirir sonra Batman gelir kurtarır... Origins ise adı gibi geçmişini; Batman'ın nasıl BATMAN olduğunu neden sıradan bir süper kahraman olmadığını, neden en güçlü kahraman olmamasına rağmen en en çok sevildiğini gösteren bir şaheser oldu. Dahası bu senaryoyu zaten zirveye oluşan dinamiklerle ve oynanışla birleştirdi. Kısıtlı da olsa Rocksteady'nin kaç oyundur seriye eklediği dandik Catwoman, Nightwing'in aksine Deathstroke gibi efsane bir karakteri kontrol etme imkanı sundular. RS 6 senedir aynı senaryoyu farklı mekan ve karakterlere uygulayarak 3 oyun çıkardı. Gelişen tek şey oyun mekanikleriydi. Bütün bu farklara rağmen hala bu oyuna çöp veya gereksiz diyen ya oyundan anlayacak kapasite, bilgi birikime sahip değildir ya da Batman'i bilmiyordur. WB genelde iyi ve zevkli oyunlar yapıyor. Yeni duyurulacak oyunların da iyi olacağına -en azından benim için- şüphem yok.

Master_Evil

1.12.2015 13:58:12

0
optimizasyon sorunu olmayan bir oyun olmasını umuyorum

BoUnTy_HuNtEr

1.12.2015 13:44:37

+1
Umarım güzel oyunlar gelir şahsen dc evreni çok geniş bir evren ve çok güzel oyunlar çıkabilir diye düşünüyorum ayrıca bir dönemde Rocksteady nin süperman oyunu yaptığı söylenmiştiki arkham knightı oynayanlar bilir çok fazla superman easter egg i vardı oyunda yani bence superman oyununu warner bross değil Rocksteady yapacak diye düşünüyorum . Ben warner brosun kendi stüysosunun yaptığı bu oyununların justice leauge ve suicide squad oyunu olduğunu düşünüyorum ki 2016 da suicide squad filminin 2017de de justice leauge filmi çıkıcağını düsüşünürsek çok olası geliyor bana.Bir dönem zaten warner bross çıkıp batman oyunlarınada devam oyunu gelmesini istediklerini batman oyunlarınında devam ediceğini açıklamışlardılar yani uzun lafın kısası hayırlı olsun nerden baksak en az dörttane dc evreninde geçen oyun gelecek diyebiliriz.

dingo egret!

1.12.2015 13:35:13

0
Origins kötüydü bu yapımcıdan iyi oyun beklemiyorum açıkcası. Ama tabi arkham knight faciası sonrası rocksteady'e yaptırmayacakları da aşikar...

alito

1.12.2015 13:21:03

0
Bence Green Arrow oyun mekaniklerine kolay yedirilebilecek bir kahraman. O olmasını isterim.

Megathrone26

1.12.2015 13:06:33

0
Heyecanlanmıyorum ya free to play ya da multi tabanlı bir oyun olurlar

Venom59

1.12.2015 12:59:47

+2
DC'de Batman evreni dışındakileri hiç sevmiyorum nedense. Ama nasıl oyunlar geliştiriliyor merak ettim açıkçası.

BSC Misafiri

1.12.2015 12:57:55

+1
Man of Steel ve flash lütfennnn
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Origins ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız