Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: Arkham Knight Epic Games Store Sürümü Denuvo Kullanmıyor

 
Epic Games'in bu hafta Batman: Arkham Knight'ın da dahil olduğu Batman: Arkham Collection'ı oyunculara ücretsiz olarak vermesiyle oyunun Epic Games Store sürümünün Denuvo kullanmadığı ortaya çıktı.
 
Bunun üzerine, NeonGaming adlı YouTube kanalı da Denuvo kullanılan sürümü ile kullanılmayan sürümünü 1080p yüksek ayarlar ve 720p düşük ayarlarda karşılaştırdı. Kare hızında 3-5 fps gibi ufak artışlar var fakat asıl yükleme sürelerinde büyük ölçüde bir gelişme var.
 
Batman: Arkham Knight'ın PC çıkışı tam anlamıyla bir felaketti. Oyun oynanmayacak seviyede optimizasyon sorunlarına sahipti ve en sonunda düzeltilene kadar bir süreliğine satıştan kaldırıldı. Şimdi bu tarz sorunlar yok fakat Steam sürümü halen Denuvo kullanıyor.

Karşılaştırma videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG24/7 Rocksteady Batman Batman Arkham Arkham Knight PC PS4 Xbox One Warner Bros
Mikage Büyük Bir Oyun Şirketiyle Birlikte Yeni Bir Strateji RPG Üzerinde Çalışıyor İnteraktif Film Black Mirror: Bandersnatch Emmy Ödülü Kazandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

_Anarsist_

24.9.2019 23:56:25

0
Epic Games'ten 6 batman oyununu da edindim, şuana dek epic games'ten aldığım oyun sayısı 30+. Steam devasa kar payları alıp sadece kendini düşünürken epic store oyun verdiğinde oyuncuları düşünüp denuvo'yu kaldırtıyor ve çok istisnai durumlar dışında kullandırtmıyor. Yol haritalarına baktım epic games zamanla eksiklerini kapatacak, mod destekleri, tam cloud saving desteği vs geliyor ve taş gibi olacak. Steam ise epic'in 6 tane batman oyunu vermesine karşılık olarak denuvo korumalı oyunda %75 indirim yaptı. %75 indirimli denuvo'lu oyun almak? Steam fanboyu olmak çok zor iş

BSC Misafiri

23.9.2019 13:22:36

+1
İşte paran ile rezil olma olayı tam olarak bu oluyor..

xenferious

23.9.2019 12:02:29

0
Epic bu işi sonuna kadar kovalayacak görünüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Knight
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız