Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Başrolünde Kadınların Bulunduğu Oyunlar Humble Bundle'a Konuk Oluyor


      Oldukça uygun fiyatlarla hem oyuncuları mutlu eden hem de yardım kuruluşlarına bağış yapılmasına ön ayak olan Humble Bundle, yeni bir kampanyayla karşımıza çıkıyor. Humble Weekly Bundle'ın yeni oyunları kadın karakterlerin başrol oynadığı oyunlar oluyor.
 
     Bu kampanya dahilinde en az bir dolar olmak üzere istediğiniz fiyatı ödeyerek Lilly Looking Through, kule savunma türünü RPG ile birleştiren Defender's Quest: Valley of the Forgotten ve ürkütücü atmosfere sahip, psikolojik korku oyunu The Cat Lady'ye sahip olabilirsiniz.
 
      Eğer altı dolar veya daha üstü bir fiyat bağışlarsanız yukarıda bahsettiğimiz oyunlarında yanında The Yawhg ve Long Live the Queen'e sahip olabilirsiniz. Son olarak on dolar öderseniz de Valdis Story: Abyssal City, sizin olacak. Bahsettiğimiz kampanyanın Humble Bundle sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak joystiq.com adventure korku gerilim ingiltere
Bağımsız Yapım Vane için Yeni Bir Video Yayınlandı Cities: Skylines'ın İnşa Etme Mekaniklerine Göz Atın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Cat Lady
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız