Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Başrollerinde Keanu Reeves ve Alex Winter'ın Olduğu Bill and Ted 3'ün Yayın Tarihi Tekrar Değişti

 
 
İlk filmi 1989, ikinci filmi ise 1991 filminde yayınlanan müzikal bilim kurgu türündeki Bill & Ted'in yeni filminin vizyon tarihi tekrar değişti.
 
Filmin vizyon tarihi neredeyse iki haftada bir değişiyor. En son geçtiğimiz haftalarda filmin son vizyon tarihi olarak 1 Eylül açıklanmıştı. Ancak bugün yapılan duyuru ile filmin vizyon tarihi birkaç gün öne çekildi ve yeni vizyon tarihi 28 Ağustos oldu.
 
19 yıl sonra serinin üçüncü filmi ile dönen Bill & Ted serisinin üçüncü filminin adı, Bill & Ted Face the Music. Filmin oyuncuları arasında Keanu Reeves, Alex Winter, Samara Weaving ve Kid Cudi bulunuyor. Filmin yönetmenliğini Dean Parisot, senaristliğini ise Chris Matheson ve Ed Solomon yapıyor. Filmin süresi ise 1 saat 18 dakika.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri Bill And Ted 3 Bill And Ted keanu reeves yeni film oyuncular fragman
The Umbrella Academy'nin Yaratıcısı 3. Sezonun Henüz Onaylanmadığını Söyledi Ridley Scott'un Yeni Dizisi Raised By Wolves'tan Fragman Paylaşıldı

Hudson51

6.8.2020 21:37:11

0
Keanu Reeves sanki bana hep ciddi rollerde kalmalı gibi geldiğinden bu tarz bir filmde görmek baya garip hissettirmişti ama önceki filmlerde baya güzel herhalde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız