Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Başınızı Döndürecek Bir Aksiyon: Aerobat

Bu ne hiddet bu celal!
 
     Geometry Wars ve Resogun gibi öne çıkan yapımlar dışında Shoot Em Up türünün oldukça geri planda kaldığını söyleyebiliriz. Bu türün temsilcileri daha çok bağımsız tarafına kaymış durumda. İşte başımızı döndüren Aerobat'ta bağımsız bir yapımcının elinden doğuyor.
 
     Matthew Yeager'ın tek başına iki yılı aşkın süredir geliştirdiği Aerobat, hızlı yapısıyla başımızı döndürdüğü gibi aksiyon yapısıyla da bizi mest etmeyi başardıOyundaki aracınızın uçuş ve ateş dinamiği üzerinden işleyiş gösteren ve bunun sonucunda atış gücünüzü sıçramak için de kullanabildiğiniz oyunun duyuru videosu bizim oldukça hoşumuza gitti.
 
     Ocak ayında duyurusu gerçekleşen ve hemen akabinde Steam Greenlight'tan yeşil ışık kapan oyunun ne zaman tamamlanacağı ise henüz belli değil. Duyurusundan sonra tekrar gündeme gelen oyunun tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Matthew Yeager Aerobat PC Bağımsız Greenlight
Batman: Arkham Knight'ın Batgirl DLC'si ile Tekrar Joker'in Peşine Düşüyoruz Binding of Isaac: Rebirth'in Xbox One, 3DS ve Wii U Sürümüne Tarih Verildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Mr xXx

8.7.2015 00:46:46

0
izlerken bile neyin nerden geldiğini anlamadım başım döndü

FerdosParadise

7.7.2015 17:22:15

0
Güzelmiş :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aerobat
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız