Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bang-On Balls: Chronicles 5 Ekim'de Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor

 
 
Yayıncı Untold Tales ve geliştirici Exit Plan, Bang-On Balls: Chronicles'ın full sürümünü 5 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam üzerinden çıkış yapacağını, ardından daha sonraki bir tarihte PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Açık dünya sandbox macera oyunu ilk olarak 3 Mart 2021'de Steam üzerinden PC için erken erişimde piyasaya sürüldü.
 
Exit Plan kurucu ortağı Damien Monnier bir basın açıklamasında "Kariyerimiz boyunca birçok alanda çok yüksek düzeyde üretim gerektiren oyunlar yaptık. Sıkı kontroller, çeşitli oynanış, akıllı seviye tasarımı, çok sayıda içerik, karmaşık yapay zeka sistemleri, liste uzayıp gidiyor. Tüm bunlar, bu devasa haritaların saatlerce canlı ve eğlenceli bir şekilde oynanabilmesi içindi. Oyun temel olarak oyunculara yapılacak çeşitli şeylerle dolu ama oynaması her zaman eğlenceli olan bir şey verme fikri üzerine inşa edilmiştir.'' dedi.
 
Bang-On Balls: Chronicles'da reçel dolu açık dünyalara gireceksiniz. Düşmanları ve boss savaşlarını kazanın, heyecan verici zorluklarla mücadele edin ve çok sayıda gizli sırrı ortaya çıkarabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Bang-On Balls: Chronicles PlayStation 4 Xbox One Switch PC
SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake, 16 Ekim'de PS5 ve Xbox Series'e Geliyor Aksiyon Oyunu Savant: Ascent REMIX, PC için 29 Eylül'e Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız