Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bandai Namco Yeni Bir Gundam Esports Oyunu Üzerinde Çalışıyor

 
 
Bandai Namco, yeni bir Gundam temalı e-spor video oyunu üzerinde çalıştığını açıkladı. Şirket grubu duyuruyu 15 Haziran 2021'de düzenlenen Gundam Konferansı'nda yaptı.
 
Sunduğu gösteride Bandai Namco geliştirmeye devam ettiği yapımları açıkladı. Şu anda Battle Operation 2,  Extreme Vs Maxiboost ON ve Gundam Breaker Mobile (Japonya dışında Gundam Battle: Gunpla Warfare olarak bilinir) gibi rekabetçi özelliklere sahip geliştirilmeye devam eden oyunları listeledi.
 
Şu anda Gundam serisinin konsollarda aktif olarak çalışan iki rekabetçi oyunu yer alıyor. Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2 oyunu PlayStation 4 ve PlayStation 5'te oynaması ücretsiz bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Arcade tabanlı takım savaşı oyunu Gundam Extreme Vs Maxiboost ON ise PlayStation 4'te fiziksel ve dijital satın alma yoluyla edinilebilir. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Siliconera rpg e-spor
Nintendo, 35. Yıldönümü için Switch'e Daha Fazla Zelda Oyunu Getirmeyi Planlamıyor Xbox Series X ve S Oyunları Bulut Üzerinden Xbox One'a Gelecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız