Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BanG Dream! Girls Band Party! Switch için Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı Bushiroad ve geliştirici Craft Egg, ritim ve macera oyunu BanG Dream için kısa bir fragman yayınladı. Fragman Nintendo Switch platformuna özel olarak oluşturuldu.
 
Oyun hakkında
 
BanG Dream! Girls Band Party! manga uyarlamaları, müzik albümleri, kısa romanlar, kart oyunları, canlı müzik performansları ve hatta bir anime dizisinden tonlarca ürünün arkasında yer alan BanG Dream! franchise'ı temel alan bir ritim oyunudur.

BanG Dream! Girls Band Party!'nin oyun planı Beat Fever, Superstar BTS ve Tap Tap Reborn ile aynı çizgiyi takip eder: ekranın üst kısmından düşmeye başladıkları anda müzik notalarının üstüne tıklamalısınız. Müzik notalarına ne kadar doğru tıklarsanız, skorunuz o kadar iyi olur.

BanG Dream! kendi türündeki benzer oyunlardan farklıdır çünkü grupların farklı bölümleri ve yılın belirli farklı dönemleri boyunca açılan hikayelerinin yanı sıra ana hikaye modunda tonlarca diyalog içerir. Şarkıları, grup üyelerini ve farklı nesneleri açabilmek için bu bölümleri geçmelisiniz. 
 
BanG Dream! Girls Band Party! ilk olarak Mart 2017'de Japonya'da ve Nisan 2018'de tüm dünyada iOS (App Store) ve Android (Google Play) işletim sistemlerinde piyasaya sürüldü.
BanG Dream! Nintendo Switch için 16 Eylül'de Japonya'da çıkış yapacak.
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ritim müzik
Haunted Space Oynanış Fragmanı Aragami 2 Oynanış Tanıtım Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız