Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baldur's Gate: EE'den İlk Oynanış Videosu


    Duyurulduğu günden bu yana bir kez olsun yeni haliyle göremediğimiz Baldur's Gate: Enhanced Edition, en sonunda karşımıza çıktı. Overhaul Games, bir RPG klasiği olan Baldur's Gate'i yeni haliyle birlikte oynanış videosuna sığdırdı.
 
    Özüne bağlı bir şekilde oluşturulduğunu gördüğümüz Enhanced Edition sürümündeki grafiklerde yeni nesil oyuncuları memnun edecek bir seviyede grafik kalitesini göremiyoruz. Her ne kadar oyunun bu açısından beklentiler yüksek olmasa da, konuyla ilgili sizin yorumlarınızı büyük merakla bekliyoruz. Oyunun ilk videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
baldurs gate baldur's gate bioware rpg overhaul games Enhanced edition atari iPad
GTA V'in PC Sürümü Ön Siparişte Del Toro'nun Insane Serisi Yeni Sahibini Buldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Raven~

30.11.2012 17:12:11

0
Ulen ağlıcam ya ilk aldığımda ekran kartım yetersiz geldiği için oynayamamıştım ne günlerdi be :) EE ise boşuna bir çalışma olmuş gibi geldi bana ne kadar hayranı olsam da bg 'in bu olmamış.

Guest-49878F607

24.11.2012 11:56:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: cemmedagon BU OYUN BİR KLASİKTİR,GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNLARDAN BİRİDİR,ADAMLARIN AMACI,O ZAMANLAR BELLİ NEDENLERDEN ÖTÜRÜ OYNAYAMAYAN VEYAHUT GÜNÜMÜZDE OYUNU TEKNİK AKSAKLIKLARDAN DOLAYI (WİNDOWS UYUŞMAZLIĞI VB.) YADA ESKİDEN OYNAMIŞ AMA HALA BU KLASİĞİ OYNAMAK İSTEYEN KİŞİLERE İTHAFEN YAPILMIŞ BİR OYUNDUR,OYUNUN AMACI GRAFİKLERİ GELİŞMİŞ AAA BİR OYUN YAPMAK DEĞİLDİR,OYUN SADECE MAKYAJLI BULDURSGATE DİR,GERÇEK ANLAMLI BİR REMAKE OLDUĞU SÖĞLENEMEZ,SADECE OYUNA YENİ CLASLAR CAMPEİNGLER MULTİPLAYER MODLARI VE GRAFİKLERİNİN MAKYAJLANMASINI SAĞLAYAN DEVASA BİR YAMA GİBİ BAKILABİLİR !
Gaza getirip satış yapmak olmasın sakın. Oyun zamanında güzeldir.

kratosdrake

24.11.2012 11:55:15

0
adamlar resmen sallamış oyunu

Ouroboros_Tasarım

24.11.2012 01:19:51

0
tamamda niye bağrıyonki :)

cemmedagon

24.11.2012 00:56:54

0
BU OYUN BİR KLASİKTİR,GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNLARDAN BİRİDİR,ADAMLARIN AMACI,O ZAMANLAR BELLİ NEDENLERDEN ÖTÜRÜ OYNAYAMAYAN VEYAHUT GÜNÜMÜZDE OYUNU TEKNİK AKSAKLIKLARDAN DOLAYI (WİNDOWS UYUŞMAZLIĞI VB.) YADA ESKİDEN OYNAMIŞ AMA HALA BU KLASİĞİ OYNAMAK İSTEYEN KİŞİLERE İTHAFEN YAPILMIŞ BİR OYUNDUR,OYUNUN AMACI GRAFİKLERİ GELİŞMİŞ AAA BİR OYUN YAPMAK DEĞİLDİR,OYUN SADECE MAKYAJLI BULDURSGATE DİR,GERÇEK ANLAMLI BİR REMAKE OLDUĞU SÖĞLENEMEZ,SADECE OYUNA YENİ CLASLAR CAMPEİNGLER MULTİPLAYER MODLARI VE GRAFİKLERİNİN MAKYAJLANMASINI SAĞLAYAN DEVASA BİR YAMA GİBİ BAKILABİLİR !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Baldur's Gate: Enhanced Edition
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız