Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bağımsız Oyunlara Yeni Bir Yuva: IndieCity

Satış kaygısı olan yayıncılar olmadığı için Indie oyunlar yaratıcı ve farklı olabiliyorlar.
 
     Sadece bağımsız ve popüler olmayan oyunları kabul eden yeni PC portalı IndieCity, betası ile açılışını yaptı. Blitz Games, portalın kapılarını oyunculara 45'ten fazla oyunla açtı.
 
     IndieCity'de oyunculara karar vermelerinde yardımcı olan tavsiye sistemi, oyunlarını indirmelerini sağlayan ve demoları otomatik olarak çekebilen indirme programı bulunuyor.
 
     Ayrıca platform, yazılımcılara daha rahat şartlar sunuyor. Eğer yapımcı oyunlarını IndieCity'nin yazılım geliştirme kitiyle birleştirirse %85-90'a varan paylar veriyor. Projenin lideri olan Chris Swan, sonunda kapılarını açabildikleri için çok mutlu olduklarını ve oyuncuların böyle bağımsız oyunları aramak için artık zahmet çekmeyeceklerini söyledi.
 
     IndieCity.com'a girip hemen bir göz atabilirsiniz. Henüz oyun arşivi Steam kadar gelişmiş olmasa da sadece Independent oyunları bulunduracak olması büyük bir portal olması için yeterli olabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC IndieCity Independent Games Bağımsız oyun bagimsiz Indie indie Blitz Games
Atlus'un Yeni Oyunu için 3. İpucu "Alan Wake'in Zamanında Çıkmaması Üzücüydü"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Narowal

15.12.2011 12:08:02

0
Güzel bir uygulama...

oyuncu11790

15.12.2011 11:42:46

0
güzel düşünülmüş bence bağımsız oyunlar için projeler çok yararlı olur büyük firmaların yaptıkları özellikle adamların bazıları çok iyi işler yapıyor yada çok özel yaratıcı fikirler buluyorlar ama imkanlarının kısıtlı olması kafasındakini somut bir şeye dönüştürmesini engelliyor...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız