Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Babylon's Fall için Kapalı Betanın Birinci Aşaması Temmuz'da Başlıyor

 
 
Babylon Fall oyunu kapalı betanın birinci aşaması için hazırlanıyor. Kayıtlar şu anda açık ve bu ilk beta çoğunlukla “teknik testlere” odaklanacak. Yapımcı Yosuke Saito beta hakkında şunları dile getirdi: “Tamamen dürüst olmak gerekirse oyunun bu versiyonu çok eğlenceli bir durumda olmayacak.” Ancak Saito, oyuncuların yardımıyla oyunun sunduğu "eğlence ve heyecanı" eninde sonunda yaşayacaklarına da söz veriyor.
 
İlk aşama Temmuz ayında başlayacak ve Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Brezilya, Kanada, Almanya, Japonya ve Fransa için geçerli olacak. Steam üzerinden sadece PC kullanıcılarına açık olacak. İkincisi henüz tarihlendirilmedi ancak PC ve PS4'e gelecek (üçüncü aşama PS5 için de mevcut olacak). Başvuru sahiplerinin bir Square Enix hesabına ihtiyacı olacak, bu nedenle önceden bir hesap oluşturmanız gerekiyor. 
 
Bu süreçte yer alan herhangi bir betada olduğu gibi, koşullara bağlı olarak kişinin karakter verileri silinebilir. Babylon's Fall için şu anda bir çıkış tarihi bulunmuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
ps5
It Takes Two 2 Milyon Satışa Ulaştı RPG Oyunu Cris Tales için Sinematik Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız