Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BLAST Pro Series Global Final 2019'un Şampiyonu Astralis Oldu!

 
     RFRSH tarafından organize edilen BLAST Pro Series CS:GO turnuva serisinin 2019 Global Final turnuvası tamamlandı. 12-14 Aralık tarihlerinde Bahreyn, ISA Sports City'de düzenlenen turnuvada finallere katılmayı hak etmiş dünyaca ünlü 4 CS:GO takımı mücadele etti. 
 
     BLAST Pro Series Global Final 2019'a katılmaya hak kazanan takımlar, BLAST Pro Series CS:GO turnuvalarında derece elde edip, BPS puanı topladılar. Sezon boyunca en çok puanı toplayan ve turnuva katılmaya hak kazanan takımlar; Astralis, FaZe, Liquid ve Ninjas in Pyjamas oldu.
 
 
 
     FaZe ile NiP ve Liquid ile Astralis ile eşleşti. 3 maçlık seri formatında oynanan karşılaşmaların sonucunda NiP ve Astralis galibiyet elde ettiler ve üst tur finaline yükseldiler. Üst tur finalinde; Astralis, NiP karşısında 2-0 galibiyet elde ederek turnuvanın finalisti olmayı başardı. İlk gün mağlup olan FaZe ve Liquid ise alt turda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda Liquid rakibi FaZe'i 2-1 mağlup ederek alt turdan yarı finale yükseldi. NiP ile Liquid arasında oynanan yarı final sonucunda Liquid 2-0 galip gelen taraf oldu ve finalde Astralis ile karşı karşıya geldi. Finalde Inferno ve Nuke haritaları oynandı. Inferno haritası 16-11, Nuke haritası ise 16-12, Astralis galibiyetiyle sonuçlandı ve böylelikle Astralis, BLAST Pro Series Global Final 2019'un şampiyonu oldu. 
 
Blast Pro Series Global Final 2019 Sıralaması ve Ödül Havuzu Dağılımı
 
1.  Astralis - 350,000$
2.  Liquid - 80,000$
3.  NiP - 35,000$
4.  FaZe - 15,000$ (+20,000$ turnuva dışı etkinlik ödülü) 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Haftanın Öne Çıkan Haberleri (8 Aralık - 14 Aralık) Epic Games, 19 - 31 Aralık Arasında 12 Oyun Hediye Edecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız