Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BLAST Premier 2023 Bahar Grupları Turnuvası Tamamlandı!

 
     BLAST Premier 2023 Bahar Grupları, Counter Strike: Global Offensive turnuvası tamamlandı. 2023 Bahar Finalleri'ne katılmaya hak kazanan takımlar; G2 Esports, FaZe, Vitality, Astralis, Heroic ve Natus Vincere oldu. OG, BIG, Complexity, Ninjas in Pyjamas, Liquid ve Evil Geniuses ise Bahar Hesaplaşması turnuvasından Bahar Finalleri'ne yükselmek adına 12-16 Nisan tarihleri arasında tekrar karşı karşıya gelecek.
 
     BLAST Premier 2023 Bahar Finalleri, 7-11 Haziran tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde 8 takımın katılımıyla düzenlenecek. 425.000 Dolarlık ödül havuzunda yer alan takımlar ödül havuzundan en yüksek payı elde etmek ve BLAST Premier 2023 Dünya Finali'nde yer almak adına mücadele edecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
PlayStation VR2'nin Üretimi Yavaşlatıldı: Yetersiz Ön Sipariş Sayısı! Ubisoft, The Crew Motorfest'i Resmi Olarak Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız