Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BLAST PRO Series Espor Turnuvası Türkiye'de Düzenlenecek

 
 

     BLAST Pro, espor organizasyonu CEO'su Nicolas Estrup bu yıl düzenlenecek BLAST PRO Series CS:GO turnuvası için Türkiye'den spor kompleksi araştırdığını paylaştı.

 
      Türkiye'ye gelen Nicolas Estrup, önce Türk Telekom Stadyumu'nu ardından Fenerbahçe Kongre Üyesi ve 12 Numara'nın kurucusu Mehmet Alakuş tarafından Şükrü Saracoğlu Stadyumu ve Ülker Sports Arena'yı ziyaret etti. Bu sabah yaptığı paylaşımda ise Vodafone Park'ı ziyaret ettiğini bildirdi. Konuyla ilgili Virtus.pro CS:GO oyuncusu Pashabiceps, sosyal medya üzerinden "Türk arkadaşlarım, çok yakında Counter Strike etkinliğinde görüşeceğiz." paylaşımında bulundu.
 
 

     BLAST Pro Series etkinliğin ülkemizde düzenlenecek olması dünyaca ünlü CS:GO takımlarını canlı izlemek ve esporun duyurulması açısından güzel bir fırsat sağlayacak. Geçtiğimiz sene Kopenhag'da düzenlenen Blast Pro Series şampiyonu SK Gaming oldu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Darkest Dungeon Switch için 18 Ocak'ta Çıkacak Dissidia Final Fantasy NT'nin Season Pass İçeriği Detaylandırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız