Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Axiom Verge'ün Kutulu Versiyonu Geliyor

 
     Metroid serisinden ilham alınarak geliştirilen ve oldukça olumlu yorumlar alan Axiom Verge için oyuncu cephesinden de kutulu sürüm için baskılar vardı. Bu istek sonunda gerçeğe dönüşüyor.
 
     Özellikle son dönemlerde dijital ortamda satışı yapılan bağımsız oyunların oyuncular cephesinden kutulu çıkış isteğini sıklıkla görür olduk ki bazı oyunlar gerçekten de arşivlerde yer almayı hak ediyorlar. Metroid'den esinlenerek geliştirilen Axiom Verge de kutulu sürümü için çıkış tarihine kavuştu. Buna göre 21 Kasım tarihinden itibaren ilk olarak Kuzey Amerika bölgesi için Axiom Verge'ün kutulu sürümü satılmaya başlanacak. The Multiverse Edition isimli sürüm 39.99 dolar fiyatla satılacak ve içerisinde geliştirilme sürecince tanıklık edeceğiniz 5 saatlik bir belgesel blu-ray'i, çizim kitabı, poster ve soundtrack cdi'si bulunacak. Standart versiyon ise 29.99 dolar fiyat etiketiyle çıkış yapacak.
 
     Axiom Verge'ün kutulu sürümünün Avrupa'ya gelip gelmeyeceği konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews Axiom Verge Metroidvania bağımsız piksel grafikler platform
Pinball FX3'in Switch Çıkışı Gecikecek AverMedia, Oyunculara Yönelik SonicBlast Serisi Ses Sistemlerini Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Axiom Verge ÇOKLU PLATFORM
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız