Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avrupa Şampiyonluk Ligi Durduruldu!

 
     Riot Games acil bir kararla League of Legends Avrupa Şampiyonası (LEC) 2020 Bahar Mevsimi'ni durdurduğunu açıkladı. Şu an hiçbir oyuncu ve çalışanın Covid-19 testinde pozitif çıkmadığını belirten Riot Games, pozitif olabileceğinden şüphelendikleri bir ismin karantina altında olduğunu ve dolayısıyla ligi belirsiz bir zamana kadar durdurduklarını belirtti.
 
     Bu hafta içerisinde Riot Games yeni çıkan korona virüsü sebebiyle, LEC ve LCS’in topluluk güvenliği açısından liglerin taraftarsız oynatılacağını açıklamıştı. Öte yandan Sezon Ortası Turnuvası (MSI), Temmuz ayına ertelenmiş ve Yaz Mevsimi lig tarihleri ertelenmişti. Ülkemizde ise 2020 Kış Mevsimi'nde geri kalan mücadelelerin seyircisiz oynanacağı açıklandı. Kış Mevsimi Finalleri için değerlendirmelerin devam ettiğini duyuran Riot Games Türkiye, önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili ek bir açıklama yapılacağını belirtti ve bilet iadeleri için işlemleri başlattı.

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Atmosferik Platform Oyunu Stela Switch ve PC için Çıktı Roller Champions Kapalı Alfa Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız