Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avatar: The Last Airbender Oyunu Amazon'da Listelendi

 
 
Avatar hayranları için yeni bir liste bekleyenleri heyecanlandırıyor. Franchise'daki Quest for Balance adlı yeni oyun, duyuru öncesinde Amazon Japonya'da listelendi ve sayfaya göre oyunun 8 Kasım'da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Dolayısıyla GameMill Entertainment, bu yıl PlayStation 4 ve 5 için yeni bir Avatar: The Last Airbender oyunu yayınlamaya hazır görünüyor.
 
Listelemeye ulaşmak için
 
 
Listelenen bu sayfada, Nickelodeon All-Star Brawl ve Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues gibi popüler IP'lere dayalı oyunları piyasaya sürmesiyle tanınan yayıncı GameMill Entertainment dışında pek fazla bilgi paylaşılmıyor. 
 
Şubat ayında web sitesi Avatar News, bu yeni oyunun Aang dönemine dayanacağını ve beklenenden çok daha erken yayınlanacağını iddia etmişti. 
 
Öte yandan geliştirici Square Enix London Mobile, Paramount Consumer Products ile ortaklaşa yaptığı bir açıklamada, sıra tabanlı rol yapma oyunu Avatar: Generations'ın Ağustos ayında Kanada, Danimarka, Güney Afrika ve İsveç'te iOS ve Android için piyasaya sürüleceğini duyurdu. İlerleyen aylarda yeni bölgelere çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle avatar avatar 2 vizyon tarihi oyuncular ne zaman james cameron detaylar avatar serisi fragman haberler
Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesine Spider-Man Remastered Giriş Yapıyor Spider-Man Remastered'ın PC Sürümü God of War PC'ye Yetişemedi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Avatar Film Serisi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız