Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avatar 2'nin Çekimleri Haftaya Devam Edecek

 
James Cameron, 2009 yılında yayınlanan serinin ilk filmi ile hem 3 boyutlu filmler konusunda önemli bir adım atan hem de gişede büyük bir başarı yakalayan Avatar serisinin ikinci filminin çekimleri yakın zamanda başlayacak.
 
Koronavirüs salgını sebebiyle filmin yapım aşamasına geçtiğimiz aylarda ara verilmişti. Son açıklamayla birlikte filmin çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacağı açıklandı. Filmin çekimlerine Yeni Zelanda'da devam edilecek.
 
İkinci filmin senaristliğini ve yönetmenliğini James Cameron yapıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Zoe Saldana, Vin Diesel, Kate Winslet, Jemaine Clement, Sigourney Weaver ve Sam Worthington gibi isimler bulunuyor. Filmin 17 Aralık 2021'de vizyona girmesi planlanıyor. Ancak ertelenme ihtimalinin yüksek olduğunu hatırlatmakta fayda var.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nzherald Film Haberleri avatar avatar 2 vizyon tarihi oyuncular ne zaman james cameron
Neversong Geliştiricisi Kickstarter Destekçilerinin Her Birine Yanlışlıkla 3500 Steam Kodu Gönderdi Sony, Jackpot Filminin Senaryosu İçin Marc Guggenheim ile Anlaştı

BSC Misafiri

22.5.2020 14:45:04

0
moruk hala çekiyor musunuz bu filmi yeter ya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız