Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avalanche Üçüncü Stüdyosunu Malmö'de Açtı

 
   Just Cause ve Mad Max'in geliştiricisi Avalanche Studios üçüncü ofisini İsveç'in Malmö şehrinde açtığını duyurdu.

   Şirket 2003'te Stockholm'de kurulmuş ve 2011'de New York City'de ikinci stüdyosunu açmıştı. Yeni açılan Malmö stüdyosu "AAA üretim değerlerinin ve ödüllü özel teknolojinin sağlam temellerine dayanan nispeten küçük ve esnek projelere" odaklanarak hem mevcut hem de gelecekteki IP'ler üzerinde çalışacak.
 
   Avalanche, Malmö stüdyosuna Sara Ponnert'i yönetici olarak getirdi. Sara Ponnert daha öncesinde Pan Vision ve Sony Ericsson Mobile'de oyun yayıncılık kısmında çalıştı ve son zamanlarda Media Evolution'da bir iş geliştiricisi olarak görev aldı.
 
   Avalanche CEO Pim Holfve:

   "Yeni stüdyomuzu nerede açacağımıza karar vermek zor oldu. İsveç potansiyeli olan birçok yer sunuyor ancak Malmö'nün tüm gereksinimleri karşıladığını düşünüyoruz."
 
   Avalanche Studios geçtiğimiz Nisan ayında Nordisk Film şirketinden 10 milyon dolar fon almıştı ve geçtiğimiz haftalarda duyurulduğu üzere id Software ile birlikte Rage 2'nin geliştirilmesi üzerinde çalışıyorlar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesindustry.biz
Bloodstained: Curse of the Moon 3DS ve Xbox One Versiyonu Ertelendi Dark Souls Remastered Çıkış Fragmanı

HayvanGenli

23.5.2018 12:38:22

0
Just Cause serisini sevmem ama Mad Max'i çok beğendim. Atmosferi çok iyidi. Tek eksik yanı görev tekrarına düşmesiydi ve senaryo biraz kıttı. Hatalarından ders alırlarsa ortaya muhteşem yeni bir Mad Max çıkabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız