Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Auto Chess'in Alpha Test Sürümü Çok Kısa Bir Süre İçerisinde Başlayacak

 
Yavaş yavaş da olsa adını duyuran "autobattler" türünün öncülüğünü şimdilik Valve'ın Dota Underlords'u ve Riot Games'in Teamfight Tactics adlı oyunu yapıyor. Bununla birlikte Dota Auto Chess de E3'te tanıtıldığı günden bu yana giderek popüleritesini arttırıyor. 
 
Şu anda Epic Store'da mevcut Auto Chess sayfasında alfa testine kaydolunabiliyor. Alpha'ya kaydolmak için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca Epic dün bu sürümün çok yakında çıkacağının sinyallerini veren bir tweet paylaştı Tweet'te ise şöyle yazıyordu: "Bu haftaki Auto Chess Alpha'nın çıkışı hakkında ne kadar heyecanlısınız?" Ama kısa bir süre sonra bu tweet silindi.
 
Durumu onaylamak için Epic'e ulaşan PC Gamer ekibi, oyunun kısa bir mola içerisinde olduklarını o yüzden iki haftalık süreyle bunun mümkün olmadığını dile getirdi.  
 
Oyunun en güncel fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz:  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Epic Games Mobil
Assassin's Creed Odyssey'nin Son DLC Bölümü Judgment of Atlantis 16 Temmuz'da Çıkacak Battlefield 5'in 1.20 Güncellemesinin Yama Notları Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.7.2019 19:11:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: TearsForFears Dota underlords veya tft varken kim niye bunu oynasın? Adamların tek iyi yaptığı şeyi erken davranıp mobile ilk bu tarzda oyunu çıkarmaları oldu.
Dota underlordstan kat be kat daha iyi ve sorunsuz bir oyun olduğu için olabiir mi?TFt kitlesi zaten lol oyuncusu olduğu için her türlü ilk sırada o olucaktır

Guest-BB2CECC18

6.7.2019 14:34:36

0
Dota underlords veya tft varken kim niye bunu oynasın? Adamların tek iyi yaptığı şeyi erken davranıp mobile ilk bu tarzda oyunu çıkarmaları oldu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Auto Chess
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız