Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Attack on Titan VR: Unbreakable, Quest 2 için Duyuruldu

 
 
Yarış macera aksiyon oyunu Little Witch Academia: VR Broom Racing'in geliştiricisi UNIVRS, sanal gerçeklik başlığı Quest 2 için avcılık temalı aksiyon oyunu Attack on Titan VR: Unbreakable'ı duyurdu. Oyun, 2023 yazında hem İngilizce hem de Japonca ses ve alt yazı desteğiyle piyasaya sürülecek.
 
Attack on Titan, popüler bir manga serisi olarak karşımıza çıkıyor
 
 
 
Popüler manga serisine dayanan Attack on Titan VR, en fazla iki oyuncunun yer alabileceği bir yapım olacak. Bu iki oyuncu mevcut VR donanımlarını kullanarak şehrin etrafında uçup kaçabilecek ve titanlarla yüzleşerek onları alt etmeye çalışacak.
 
Attack on Titan VR: Unbreakable tanıtım fragmanı
 
Attack on Titan VR: Unbreakable için yayınlanan tanıtım fragmanında herhangi bir oyun içi görsel vs. bulunmuyor. Sadece karşımıza çeşitli efektlerle bezenmiş oyunun logosu ve yukarıda bahsi geçen oyun içi bilgiler yer alıyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu attack on titan shingeki no kyojin anime manga video oyun oyun game attack on titan oyun attack on titan video game shingeki no kyojin oyun
Bandai Namco, Yeni isim Hakları Satın Aldı: Devam Oyunları Gelebilir Moss ve Moss: Book II PlayStation VR2'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Attack on Titan
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız