Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Atomic Heart Yeni Oynanış Görüntüleri

 
Rus oyun basınından Alexey Makarenko, Atomic Heart geliştiricisi Mundfish'i ziyaret ederek oyunu 4 saat oynama fırsatı buldu ve oynanış görüntülerini YouTube üzerinden paylaştı.
 
Alexey Makarenko tarafından belirtilene göre, Atomic Heart RPG unsurlarına sahip bir FPS oyunu değil, tam tersi shooter unsurlarına sahip bir RPG. Sovyetler Birliği alternatif evreninde geçen yapım oyuncuların silahlarını ve yeteneklerini yükseltmelerine; loot ve craft yapmalarına imkan sağlayacak. 
 
Alexey Makarenko oyunun genel olarak Bioshock ve Prey gibi hissettirdiğini ve biraz da Dishonored ile Metro'yu andırdığını söylüyor. 
 
Atomic Heart PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. İngilizce altyazıyı açmayı unutmayın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Atomic Heart Nişancı Mundfish Sovyet
Glass Masquerade 2: Illusions Bu Ay PlayStation 4, Xbox One ve Switch'e Geliyor Sony: PlayStation 5'in Fiyatına Henüz Karar Verilmedi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

4.2.2020 19:27:02

0
Gayet hoş ve ilgi çekici diyor kim ne derse desin.

kurabiyecnv-

4.2.2020 18:12:41

0
Bioshock Infinite' in RPG ögeleri gayet güzeldi. Canımı sıkacak kadar baymıyordu. Gayet istediğim silah ve vigora zorlanmadan yükseltme yapabiliyordum. Bu oyun şu sıralar beklediğim tek oyun. RPG yazısını görünce korktum bir an sonra loot açısından olduğunu gördüm sevindim.

BSC Misafiri

4.2.2020 17:43:33

+6
quote:

Orjinalden alıntı: porsux Şu silah yükseltme, yetenek geliştirme, eşya toplama, yeni materyal toplama gibi şeyler birtek bana mı çin işkencesi gibi geliyor ? Ne zaman görsem yüzüm ekşiyor, burun kıvırıyorum. O kadar insan, işinden gücünden arta kalan zamanında biraz kafa boşaltsın diye böyle şeylerle mi uğraşıyor cidden ? Ayrıca oyunun büyüsünüde bozuyor. Düşünsenize, mis gibi ortamın içine dalmışsınız, oyun sizi dünyasına ikna etmiş, hop yetenek ekranına gel, hangi özelliğe ne versem diye iki saat düşün, sonra verdiğin yeteneği kullanabilmen için gerekli olan eşyaları bulmak için daha önce onlarca kez gittiğin yere bir daha git, daha önce defalarca kestiğin yaratıkları birdaha kes. Oyunun akıcılığını baltaladığını düşünüyorum. Sevenine birşey demiyorum elbette ama itirazım bu olayın her oyuna girmesi artık. Yani şu oyunda ne işi var bunun ?
Ne demek ne işi var RPG Shooter diyor adamlar. RPG ne demek bir öğren önce sonra yorum yap. Her türlü oyun var ve hepsinde de bu öğeler yok, onları oynayın

porsux

4.2.2020 17:06:35

0
Şu silah yükseltme, yetenek geliştirme, eşya toplama, yeni materyal toplama gibi şeyler birtek bana mı çin işkencesi gibi geliyor ? Ne zaman görsem yüzüm ekşiyor, burun kıvırıyorum. O kadar insan, işinden gücünden arta kalan zamanında biraz kafa boşaltsın diye böyle şeylerle mi uğraşıyor cidden ? Ayrıca oyunun büyüsünüde bozuyor. Düşünsenize, mis gibi ortamın içine dalmışsınız, oyun sizi dünyasına ikna etmiş, hop yetenek ekranına gel, hangi özelliğe ne versem diye iki saat düşün, sonra verdiğin yeteneği kullanabilmen için gerekli olan eşyaları bulmak için daha önce onlarca kez gittiğin yere bir daha git, daha önce defalarca kestiğin yaratıkları birdaha kes. Oyunun akıcılığını baltaladığını düşünüyorum. Sevenine birşey demiyorum elbette ama itirazım bu olayın her oyuna girmesi artık. Yani şu oyunda ne işi var bunun ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Atomic Heart
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız