Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Atmosferik Keşif Oyunu Exo One Bu Yaz PS4 ve PS5 Konsollarına Geliyor

 
 
Yayıncı All in! Games! ve geliştirici Exbleative, bu yaz PlayStation 5 ve PlayStation 4 için atmosferik keşif oyunu Exo One'ı yayınlayacağını duyurdu. Exo One ilk olarak 18 Kasım 2021'de Xbox Series, Xbox One ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Tuhaf bir sinyal... Bir uzaylı aracı... Uzay ve zaman düzleminde gezegenler arası, yer çekimini aşan bir yolculuk. Jüpiter kazasının yıl dönümünde uzaydan bir sinyal bir uzaylı aracının inşa şemasını gönderir. İnsanlık da bunu inşa eder ve Exo One olarak adlandırır.
 
Gerçekten dünya dışı bir seyahat sisteminde ustalaş ve daha önce hiç deneyimlemediğin biçimlerde gizemli ve terk edilmiş uzay bölgelerinde seyahat et. İnanılmaz hızlara ve heyecan verici yüksekliklere erişmek için yer çekimini ve momentumu kullan.
 
Yukarı yönlü termal hava akımlarından kaynayan bulut formasyonlarına yolculuk et, tepelerden in ve dağ zirvelerinden kendini bırak, her seferinde ufuktaki parıldayan mavi çizgiye doğru sürüklen. Atmosferik, detaylı görseller başka dünyaya ait ses efektleri ve hipnotik elektro gitar oyun müzikleri ile bir araya geliyor. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Exo One
River City Saga: Three Kingdoms 21 Temmuz'da Batıya Geliyor Monster Hunter Rise: Sunbreak Canlı Yayın Etkinliği 10 Mayıs'ta Yapılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Exo One
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız