Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Asus Taşınabilir Oyuncu Monitörü Strix XG16'yı Duyurdu

 
 
ASUS Republic of Gamers (ROG), 15,6 inç FHD (1920x1080) taşınabilir oyuncu monitörü Strix XG16’yı duyurdu. 144 Hz yenileme hızına sahip 15,6 inç IPS panele sahip olarak piyasaya sürülecek. Ayrıca görüntülerde yırtılma oluşmadan akıcı bir şekilde oyun deneyimi yaşamak için NVIDIA G-SYNC uyumlu olarak geliyor. 
 
Hızlı ve akıcı görüntü sunuyor 
 
ROG Strix XG16’nın 15,6-inç FHD IPS paneli canlı renkler sunarak oyunculara üstün oyun deneyimi sunuyor. 144 Hz yenileme hızı ile akıcı görüntüler ortaya çıkarıyor. Ayrıca G-SYNC uyumlu teknoloji sayesinde ekrandaki yırtılmaları tamamen önlüyor.
 
Siyah ve beyaz renk seçenekleri 
 
 
ROG Strix XG16, tamamen beyaz renk seçeneğiyle gelen ilk ROG taşınabilir oyuncu monitörü. Beyaz renk seçeneğinin yanı sıra klasik siyah renkte de oyunculara sunuluyor.
 
Etkileyici oyun deneyimi 
 
Modeldeki yüksek kapasiteli 7800 mAh pil 144 Hz’de üç saate kadar kullanım olanağı veriyor. Hızlı şarj özelliği sayesinde bir saat şarj ile monitörü iki saate kadar kullanmak mümkün.
 
Katlanabilir stant sayesinde monitörü dilediğiniz şekilde ve rahat edecek konuma getirebilirsiniz. Ayrıca monitörün tripod yuvarı standart tripodlar ile uyumlu. Böylece ROG Strix XG16'yı mobil'de veya diğer cihazlarda ikinci bir ekran olarak kullanmanız mümkün.
 
Ek olarak Strix XG16AHP modelleri ROG tripodla birlikte geliyor. ROG zarf kılıfa kolayca sığan hafif ve kompakt Strix XG16, rahatça taşınabiliyor. 
 
Çok yönlü bağlantı seçenekleri 
 
 
Micro HDMI ve iki adet USB-C bağlantı noktasıyla bu monitör; akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar, oyun konsolları, kameralar ve daha birçok cihazla birlikte kullanılabiliyor. Sahip olduğu USB-C bağlantısı ROG Strix XG16’ya hem güç hem de sinyal sağlıyor. Ürünü birlikte gelen USB-C kablosu ve adaptörüyle şarj etmek de mümkün.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Asus monitör Strix XG16
Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, EA Play ve Xbox Game Pass Ultimate'a Geliyor Macera Oyunu Bear's Restaurant 17 Haziran'da Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız