Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Astralis Yeni Oyuncusu Duyurdu

 
     Astralis oyuncusu Andreas "Xyp9x" Højsleth, takımdan ayrılmasının ardından yerine gelecek oyuncuyu duyuruldu. Astralis, Heroic takımının 29 yaşındaki oyuncusu Marco "Snappi" Pfeiffer'i CS:GO takımına transfer etti. 
 
Astralis Takım Kadrosu
 
Nicolai "device" Reedtz
Peter "dupreeh" Rasmussen
Emil "Magisk" Reif
Jakob "JUGi" Hansen
Marco "Snappi" Pfeiffer
Danny "zonic" Sørensen (koç)
 
     Xyp9x'in 1 Temmuz’da takıma dahil olacak olan Patrick “es3tag” Hansen’in gelişini beklemeden ani bir şekilde oyuna ara verme kararı Astralis yönetimi için büyük bir sorun olmuştu. Yeni oyuncu arama telaşına kapılan Danimarkalı takım sonunda Heroic ile anlaşmaya vardı ve takımın 29 yaşındaki oyuncusu Marco "Snappi" Pfeiffer'i takıma transfer etti.
 
     Snappi, Patrick “es3tag” Hansen’in transferi gerçekleşene kadar Astralis takım kadrosunda yer alacak. Yeni oyuncu ilk kez yarın başlayacak olan "BLAST Premier: Spring 2020 European Showdown" turnuvasında NiP takımına karşı mücadele edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Riot Games, Twitch Rivals Aracılığıyla Düzenlenecek İlk Profesyonel Valorant Turnuvasını Duyurdu DreamHack Masters 2020 Bahar Turnuvasında Grup Aşaması Tamamlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız