Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed'in Yazarı 2K Ekibine Katıldı

 
   2015 yılında Ubisoft'tan ayrılan ve daha sonra Certain Affinity'de çalışan yazar Corey May facebook hesabı üzerinden yaptığı güncelleme ile birlikte 2K ekibine katıldığını duyurdu. Kıdemli hikaye anlatımı yönetmeni olarak 2K'ya giren Corey May'in şu anda ne gibi projelerde çalışacağı açıklanmış değil.
 
 
   Corey May, Ubisoft'ta çalıştığı yıllarda Assassin's Creed, Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Revelations ve Assassin's Creed IV: Black Flag oyunlarında yazarlık yapmıştı.
 
   Ayrıca May Batman: Arkham Origins, birkaç Prince of Persia oyunu, Army of Two ve Terminator Salvation gibi projelerde de yer aldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Microsoft, YouTube Kanalındaki Scalebound Videolarını Sildi Final Fantasy XV'in Toplam Dağıtım Sayısı Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.1.2017 23:44:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: 2K Eğer Assassin's Creed, Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood üzerinde emeği daha çoksa işini iyi yapan birisi ama diğer oyunlar için aynısını söyleyemeyeceğim.
Hocam aslın da ac brotherhood dan sonraki en iyi ac oyunu bence ac unity di fakat oyun yüksek sistem gereksinimleri ve bugları yüzünden gümbürtüye gitti.

2K

10.1.2017 14:26:17

+1
Eğer Assassin's Creed, Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood üzerinde emeği daha çoksa işini iyi yapan birisi ama diğer oyunlar için aynısını söyleyemeyeceğim.

rebidem

10.1.2017 10:29:50

+4
Büyük ihtimal Mafia serisi için almış olabilirler.Hangar 13 seriyi bitirdi resmen.Bu adamla birlikte sağlam bir ekip kurulup iyi bir mafia oyunu hazırlamalılar yoksa güzelim markayı çöp etmiş olurlar.Koskaca Mafia serisinin bu hale gelmesi çok üzücü.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız