Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Valhalla'dan Bir Oynanış Videosu Daha Sızdı

 
Geçtiğimiz günlerde sızan 30 dakikalık oynanış videosundan sonra Assassin's Creed Valhalla'dan bir oynanış videosu daha sızdı.

Bu video yedi dakika uzunluğunda ve boss dövüşünü gösteriyor. Görüntü kalitesi de biraz daha iyi.

Assassin's Creed Valhalla bu yılın sonlarında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed Valhalla Ubisoft Viking PlayStation 5 PlayStation 4 Xbox Series X Xbox One PC Stadia
Percy Jackson’ın Dizisi En Az 2 Yıl Sonra Yayınlanacak PlayStation Store'da Temmuz Tasarrufları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.7.2020 18:11:06

0
Gösterimi yapılan bu kadar oyun var hepsi ps4 pro düzeyinde acaba yeni nesile geçmelimiyim bilmiyorum

emmare

10.7.2020 23:33:42

0
tam hayal kirikligi:( yepyeni bir oyun beklerken kopyala yapistir bulduk karşımızda:(

BSC Misafiri

10.7.2020 02:08:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu ne biçim boss'tur arkadaş aklım almıyor ya. Boss hareketsiz bekler mi 2-3 saniye biri bana bunu anlatsın. Oynuyorum Prince of Persia:WW'yi Kaileena ile savaşıyoruz. Hiç beklediğini görmedim. Direkt saldırıya geçiyor. 2'den fazla hareket yapamıyorsun, kendini savunuyor karşılık veriyor seni yere yığıyor. 20 kere denediğimi bilirim ya. Bir de şuna bak 3 kere vuruyosun, combo yapıyosun, boss seni bekliyor, vuruşları yetersiz. Bahsettiğim oyunu yapan da aynı firma, bunu yapan da. Misafir arkadaş, ubisoft ile rockstarı karşılaştırma bile. Rockstar kendisine ulaşılamayacak seviyede. RDR2 ne kadar detaylı bir oyun ve böyle bir oyunu konsollarda nasıl çalıştırdılar? Bu adeta bir mucize. Firmaları karşılaştırmak senin gibilerine kalmasın mümkünse çünkü bir halt bildiğin yok.
Zorunamı gitti...

BSC Misafiri

9.7.2020 13:40:44

0
Bu ne biçim boss'tur arkadaş aklım almıyor ya. Boss hareketsiz bekler mi 2-3 saniye biri bana bunu anlatsın. Oynuyorum Prince of Persia:WW'yi Kaileena ile savaşıyoruz. Hiç beklediğini görmedim. Direkt saldırıya geçiyor. 2'den fazla hareket yapamıyorsun, kendini savunuyor karşılık veriyor seni yere yığıyor. 20 kere denediğimi bilirim ya. Bir de şuna bak 3 kere vuruyosun, combo yapıyosun, boss seni bekliyor, vuruşları yetersiz. Bahsettiğim oyunu yapan da aynı firma, bunu yapan da. Misafir arkadaş, ubisoft ile rockstarı karşılaştırma bile. Rockstar kendisine ulaşılamayacak seviyede. RDR2 ne kadar detaylı bir oyun ve böyle bir oyunu konsollarda nasıl çalıştırdılar? Bu adeta bir mucize. Firmaları karşılaştırmak senin gibilerine kalmasın mümkünse çünkü bir halt bildiğin yok.

arnavut_efe

9.7.2020 11:49:02

0
boss fight güzel ama vuruşları ok atışı kaçışı çok göze batıyor. Şöyle bi oyun yapacaklarına for honor üzerinden gidip 10/10 hikayeli oyun yapabilirlerdi. Artık her vuruşta bi kombo yapma çabası bayıyor gerçekten

Berkayselcuk

9.7.2020 11:41:41

0
Originsden itibaren ilk oyunun çok öncesine gidiyor oyun, kökleri anlatıyor. Buralarda daha warrior tarzında adamların olmasında bi sıkıntı yok. İlk oyunların tekdüze savaş sistemini de güzel kırdılar. Bu oyundaki sıkıntı yeni nesil diye çıkıp hiç bir yenilik vadetmemesi.

Geldimmigordun

9.7.2020 10:53:27

0
Sayın misafir GTA ve RDR demişsin hatta 8 sene demişsin Rockstar o kadar sene uğraşıyor ama hakkını da veriyor O gelişimi detayları hissediyorsun Ubisoft her sene aynı şeyi yapıyor Rockstar da böyle yapsa o da baymıştı CD Projekt sadece 3 oyunla yılların ubisoftunu geçti

Suppose27now

8.7.2020 22:42:34

+3
Ac yi böyle görmek gerçekten üzüyor. Gerçekçilikten fantaziye kaymaları berbat etti oyunu. Adeta The Witcher oynuyormuşsun hissi veriyor. Combat sistemi son 3 oyundur berbat bir halde. Suikastçı değil bir savaşçı warrior olduk resmen. Ubisoft adeta serinin fanlarıyla dalga geçiyor. Oyun çıkacak sonra kuzeyde geçtiği için renk paleti solgun falan olacak insanın içini bayacak oyun.

BSC Misafiri

8.7.2020 22:35:29

0
En azından artık vuruşlara tepki veriyor bosslar iyiymiş

BSC Misafiri

8.7.2020 22:26:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri AC ismi her türlü satar, Her seferinde bambaşka oyunlar görmek istiyorsanız o iş yaş..Valla Rockstar yıllarca hep aynı oynanış ve mantıkta oyunlar yaptı kimse ses etmiyor, Bana göre Adamların 8 yıl uğraştıkları RDR 2 bile ilk oyunun daha detaylı halidir sadece..Herşey aynı mantık, Zaten Gta seriside aynı şeydir hep..Olaya böyle bakarsak tüm oyunlar aynı..Seri şeklinde oyun yaparken her seferinde kimse size bambaşka oyunlar yapamaz..O iş anca yeni IP yaparak olur...Ubisoft gibi kısa aralıklarla oyun çıkaran bir firmadan çok büyük şeyler bekliyorsunuz..
Bu oyun AC Origins'ten sonra yapılmaya başlandı diye biliyorum. Yani üç yıldır bunu yapıyorlar. Yapa yapa bunu mu yapmışlar. Tepki boşuna değil.
Katiyen Rockstar ve Ubisoft oyunları almıyorum, kendimce tepkimi koyuyorum. Trendler artık bu yönde, firmalar kolay yerden para kazanmaya uğraşıyor. Artık anlık tüketilen oyunlar üretiliyor ayrıca DLC politikaları da bunu destekliyor zaten. Yani sözün kısası bahane yok.

mehmetalpertr

8.7.2020 21:54:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri AC ismi her türlü satar, Her seferinde bambaşka oyunlar görmek istiyorsanız o iş yaş..Valla Rockstar yıllarca hep aynı oynanış ve mantıkta oyunlar yaptı kimse ses etmiyor, Bana göre Adamların 8 yıl uğraştıkları RDR 2 bile ilk oyunun daha detaylı halidir sadece..Herşey aynı mantık, Zaten Gta seriside aynı şeydir hep..Olaya böyle bakarsak tüm oyunlar aynı..Seri şeklinde oyun yaparken her seferinde kimse size bambaşka oyunlar yapamaz..O iş anca yeni IP yaparak olur...Ubisoft gibi kısa aralıklarla oyun çıkaran bir firmadan çok büyük şeyler bekliyorsunuz..
Bu oyun AC Origins'ten sonra yapılmaya başlandı diye biliyorum. Yani üç yıldır bunu yapıyorlar. Yapa yapa bunu mu yapmışlar. Tepki boşuna değil.

BSC Misafiri

8.7.2020 21:37:30

+1
AC ismi her türlü satar, Her seferinde bambaşka oyunlar görmek istiyorsanız o iş yaş..Valla Rockstar yıllarca hep aynı oynanış ve mantıkta oyunlar yaptı kimse ses etmiyor, Bana göre Adamların 8 yıl uğraştıkları RDR 2 bile ilk oyunun daha detaylı halidir sadece..Herşey aynı mantık, Zaten Gta seriside aynı şeydir hep..Olaya böyle bakarsak tüm oyunlar aynı..Seri şeklinde oyun yaparken her seferinde kimse size bambaşka oyunlar yapamaz..O iş anca yeni IP yaparak olur...Ubisoft gibi kısa aralıklarla oyun çıkaran bir firmadan çok büyük şeyler bekliyorsunuz..

AAAlkio

8.7.2020 21:33:12

0
https://www.youtube.com/watch?v=llh5EYTUMUY&t=18s Burdan yeni oynananışa bakabilirsiniz arkadaşlar

Source

8.7.2020 20:17:11

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Firoles Origins = Odyssey = Valhalla = OOV! :)
Yenilik yok gibi sadece konsept viking olmuş :(

adana5

8.7.2020 20:14:08

0
""Assassin's Creed"" ismi değerini düşürüyor oyunun

Dr.Danger

8.7.2020 20:09:26

0
ac odyssey'i naralar ata ata övenler bu oyunu neden eleştirir oldu anlamıyorum dövüş sistemi neredeyse birerbir aynı ve gayette güzel. zaten adamlar her sene aynı laciverti yapıyordu daha ümidi olan bu oyunu oynamasın zaten gram ümidim yoktu bana güzel gözüktü.

Dark matter

8.7.2020 20:05:38

+1
Odyssey severek oynadım ve bitirdim fakat en büyük nedeni yunan mitolojisini çok sevmem ve renk paleti falan insanın içini açıyordu.Bu oyunu çok merak etmeme rağmen isteğim azaldı.Son halini görmek lazım tabiki.

SilentHunterHD

8.7.2020 19:52:47

+2
bir de biz ac 3 gibi oyunları eleştirdik. büyük hata yapmışız.

Berkayselcuk

8.7.2020 19:25:06

+1
Hem odyssey hem de origins xboxda native 4k değildi fakat her parçası bu önceki nesilden kat kat güçlü bir cihazda 4k 30 fps vermek gerçekten rezillik. Hele şu grafiklerde bi oyun için büyük rezillik. Xbox sunumunda gameplay diye gösterdiklerinde ben de sandım ki bizi ters köşeye yatırdılar, oyun bu sinematiklere yakın bir grafikle çıkacak. Odyssey le aralarında neredeyse fark yok şu videolarda. Ubisoft bu kafada giderse bu piyasada tutunamamaya başlayacak.

richardfeymanınsaçı

8.7.2020 19:13:35

0
son 3 oyun başka bir seri olsaydı çok iyiydi çünkü origins çok kötü de olsa odyssey çok iyiydi bu da eminin üstüne katar ama isim yanlış buda insanların tepkisine yol açıyor

BSC Misafiri

8.7.2020 18:46:49

+6
Ubisoft neden ısrarla Valhalla dahil son 3 oyunu Assassin's Creed başlığı olarak çıkarıyor anlamış değilim. Başka bir isim olsa bu kadar tepki olmayacak. Son 3 oyunun herkesin bildiği Assassin's Creed serisiyle yakından uzaktan bir alakası yok. 2007 yılında ilk Assassin's Creed oyunundan arbaleti tarihsel olarak tutarlı değil diyerek kaldırmıştı. Şimdi ise kötü ruhları avla, yaratıklardan kaç, alevli atlara bin... Yapılabilecek en kötü şekilde seriyi devam ettirdiler. Birbirinin kopyası, ruhsuz oyunlar aldı başını gidiyor.

AAAlkio

8.7.2020 18:41:39

0
https://www.youtube.com/watch?v=llh5EYTUMUY&feature=youtu.be izlemek isterseniz yeni sızan assassins creed videosu

Hudson51

8.7.2020 18:30:18

0
Hakikaten ya ne gömdünüz be. Oyun çıktığında böyle çıkmayacak herhalde cilalayacaklar. Odyssey de güzel iş çıkardılar. Bunda da görünen o ki tıpkı Odyssey gibi atmosfer ve dünya yine enfes olacak. Dövüş sistemi biraz kalas dursa da onu da Odyssey de ki gibi yetenek olayıyla çözmüşlerdir. Yine temkinli olmakta fayda var ama bugün gömenler 2 sene sonra dahi tıpkı Odyssey de olduğu gibi fellik fellik indirim kovalarlarsa fena gülerim :D

Firoles

8.7.2020 18:28:33

+1
Origins = Odyssey = Valhalla = OOV! :)

Ziromen

8.7.2020 18:23:12

0
Ne gömdünüz be, hep söylüyoruz ubisoft da oyun yapma makinası var oyunun adını yazıyorsun düğmesine basıyorsun yapıyor, ne bekleniyor onu anlamadım, klasik ubisoft oyunu işte.

Deswaaa

8.7.2020 17:48:08

0
Ubisoft = çöpe giden paralar

gamer-x

8.7.2020 17:36:51

0
şu oyuna harcanan parayla yeni splinter cell ve prince of persia yapılır artan paraylada güzel bir çilingir sofrası kurulurdu ama ubisoft yaparmı kime anlatıyoz boş

Celonfix

8.7.2020 17:22:33

0
Çöp. Ac serisi Syndicate'den sonra bitti. Bari adını değiştirip yayınlasalardı son 2 oyunu.

rambocuk

8.7.2020 17:19:31

+2
Karakter dodge yaparken aklıma gelen
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

8.7.2020 17:16:14

+2
Şaka gibi. Animasyonlar çok kesik kesik. Oyunda bir hamlık var. Umarım 12 temmuzda bunu göstermezler. Yeni nesil olarak da hiçbir fark yok şuanlık. 4K 60 fps olmaması fiyasko.

kataaay

8.7.2020 17:11:16

+9
Adamlar 3 kere kopyasını yaptıkları Witcher 3'e hala yaklaşamadılar

mehmet4428

8.7.2020 17:09:18

0
İlk videoda gaza gelip GOTY diyenler vardı. Daha net görünsün diye 1080p sızdırmışlar. Geçenlerde istifa eden adam niye istifa etti acaba.

rambocuk

8.7.2020 16:59:09

0
umarım bu görüntüler yapımın ilk günlerinde çekilmiştir çünkü çok donuk ve sıkıcı hissttiriyor

Sarohan

8.7.2020 16:58:02

+9
Rezalet dodge, geçişlerdeki sıkıntılar, berbat ok yay kullanma sistemi... bağımsız stüdyo yapsa daha iyi yapardı 3 yılda. Leveli kaldırmışlar güya onun yerine power denen olayı getirmişler çok değişmiş gerçekten bravo. Milleti keriz sanıyorlar herhalde. Üçleme olduğu için birbirinin aynısı falan olayı ile alakası yok bunun kaç sene önceki oyunlarla şimdiyi kıyaslamanın bi gerekçesi yok ayrıca onlar 1 sene arayla çıktı. Bu origins'den sonra geliştirilmeye başlandı ama şu hale bak. Üstüne vaat edilen benzer oyunlar görmeyeceksiniz editör takımı değişiyor falan hepsi hikaye. Gene bildiğini okuyor ubizort. Batma noktasına gelirsiniz umarım da iş işten geçmiş olur.

Shovel Knight

8.7.2020 16:51:09

+8
ubisoft eleştiri gelince 1080p60fps video sızdırmış daha iyi anlasınlar diye

aterikasedi

8.7.2020 16:50:26

+10
Oyun öncekilerin kopyası onu anladık.Teknik olarak nasıl bu kadar saçma bir iş çıkarabiliyorlar.Önceki oyunlar Xbox one x'te 4k 30fps çalışıyordu bu oyun yeni nesil konsol olan Series x'te 4k 30fps çalışacak ve gördüğümüz kadarıyla grafik olarak diğer oyunların üstüne pek birşey de katmamış.Grafikler birbirine bu kadar yakınken bu yeni nesil konsolun gücü nereye gidiyor ? Madem grafik kasmadınız 4k 60fps yapın oyunu.Zaten konsolu 4k 60fps diye lanse edip durdunuz.Ben bu işten hiçbirşey anlamadım.

BSC Misafiri

8.7.2020 16:48:06

0
"Bu film gerçek olaylara dayanmaktadır." Gerçek olaylar: Assassin's Creed Valhalla
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed Valhalla ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız