Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Valhalla Serinin En Büyük Çıkış Yapan Oyunu Oldu

 
Assassin's Creed Valhalla, Assassin's Creed serisinde en büyük çıkış yapan oyun olmayı başardı.

Viking temalı Assassin's Creed oyununun ilk haftasında yaptığı satış, diğer Assassin's Creed oyunlarının her birinin ilk hafta satışlarından daha yüksek.

Assassin's Creed Valhalla ayrıca çıkış haftasında Ubisoft'un en çok satan PC oyunu olmayı da başardı.
 
Oyunun yapımcısı Julien Laferriere konuyla ilgili olarak "Oyunculardan gelen coşkulu tepkiler karşısında çok mutluyuz ve hayranlara inanılmaz desteklerinden dolayı teşekkür etmek istiyoruz. Ekiplerimiz, global pandeminin ortasında bu oyunu piyasaya sunarak zoru başardı ve oyuncuların oyundan keyif aldığını görmek olağanüstü. Çıkış, Assassin's Creed Valhalla için sadece bir başlangıçtı ve oyuncuları epik Viking destanı ile uzun süre meşgul edecek güçlü içerik planlarımız var." dedi.
 
Assassin’s Creed Valhalla PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Uplay & Epic Games Store) ve Stadia üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Assassin's Creed Valhalla Ubisoft Viking PlayStation 5 PlayStation 4 Xbox Series X Xbox One PC Stadia
Cyberpunk 2077 – 10 Dakikalık Xbox Series X ve Xbox One X Oynanış Videosu Immortals Fenyx Rising Çıkış Sonrası İçerik Planları Detaylandırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Question-X

18.11.2020 14:56:11

0
AC Bughalla , 1 sene sonra adam olur.

rcpyksl

18.11.2020 07:41:49

0
Türkçe yaması çıktığında oynarız elbet bunu da..odyysey de 140 saatim var artık açıp oynayamıyorum ama cassandra ile keyifli günlerim geçti

piratekingxi

18.11.2020 03:46:27

0
Odyssey bile oynamayanlar yorum yapmış. Ben konsolda Odyssey %100'ledim platladım tam 106 saat gibi bir sürede ne bir bug yaşadım nede FPS drop muhabbetini yedim. Çekemiyorsan oynama boş yapma geç köşene.

BSC Misafiri

18.11.2020 02:31:29

+1
Hiç boşa sallamayın arkadaşlar. Alan herkes ubi oyunlarının nasıl özürlü optimize olduğunu biliyor, Odyssey fps durumunu biliyor + Watch Dogs yeni patlamış.. Bunlara rağmen alıyorsa, para veriyorsa Ubisoft %100 doğru olanı yapıyor demektir. Artık çıkacak-çıkmış hiç bir oyununu eleştirmem.

Antikaruh

18.11.2020 02:13:31

0
Grind gitmiş, bir birini tekrar eden görevler nispeten azalmış, world event denen RDR 2 tarzında açık dünyaya ufak tefek renk katan enstantaneler eklenmiş, düşman çeşitliliği arttırılmış (ama hala yeterli değil), bosslar bir tık daha savaşması eğlenceli hale gelmiş ama bir tık... Görseller aynı motor ile yapıldığından çokça benziyor önceki oyunlara, ama cıvıl cıvıl bir havadansa, karlı, yağmurlu, koyu ve kapalı bir hava oyunun atmosferine katkı sağlamış. Oyunda görevler bir birini açacak şekilde yapılmış, yani spontane bir şekilde çok ucuz görevler çıkarmak yerine, ucuz gibi gözüken ama sonradan açılan görev dizaynı getirilmiş, büyük bir kısmı da ana göreve bağlanmış (bkz. Witcher) ... Fena durmuyor. Alınır oynanır geçilir. Ama yeri göğü delen bir oyun değil kesinlikle. Kendi halinde AC.

BSC Misafiri

18.11.2020 01:27:30

+2
sırf haterlığından hala aynısı diyenler var oynadıklarını bile sanmıyorum. odyssey çok zor diye eleştirilmişti bu oyun en zorda bile yeterince kolay olmuş. grind var diyorlardı o da kaldırılmış odysseyde eleştirilen her şeyi düzeltmişler ac serisi nasıl olsun istiyorsunuz artık bilmiyorum bence siz de bilmiyorsunuz

haktan24

18.11.2020 00:23:36

+1
sıkı bir ac hayranıyım son iki oyun origins ve odsyy dısındaki tüm cıkmıs oyunların hepsini oynayıp bitirdim nedense bir türlü origins ve odsyy oynamama ragmen beni baglayamadı o yönden yarım yamalak bıraktım bu oyunları ancak bu oyuna sans vermek istedim hem atmosferinden hemde atmosferik yapısında viking de işin içine girince ayrı bir ilgimi cekti.hidden blade in de geri gelmesi aşırı derecede hoşuma gitti eski oyunlardan alıntıları bu oyuna aktarmaları belkide beni baglayan bu durumlar oldu grafikler karakter özelleştirme sac sakal dövme vs vs bir cok eklenti mevcut kısacası evet son iki oyuna ne kadar benzesede yeni ve eski yapılan güzel şeyler iyi pekiştirilmiş bu oyuna kesinlikle büyük bir zevkle oynamaktayım pc de bana göre kesinlikle güzel düşünülmüş ve kaliteli bir yapım valhala indirim zamanları kesinlikle bir şans verin....

BSC Misafiri

18.11.2020 00:15:22

0
demek ki oyun ne kadar kötüyse o kadar tutuyor

BSC Misafiri

17.11.2020 23:54:00

0
Aynı oyunu tekrar tekrar oynamaktan farkı yok bence, önceki oyunları da çıkar çıkmaz oynayabilen insanlar var nasıl sabrediyorlar aynı mekanikleri tekrar tekrar denemeye hayret ediyorum.

Press a Key

17.11.2020 23:17:46

+1
Güzel bir haber.

Sarohan

17.11.2020 23:13:36

+3
Keşke şöyle genel oynanışı da güzelce bir elden geçirselerdi. O zaman daha çok konuşulurdun ubisoft ama işte üşengeçsin ve doğru düzgün önem vermiyorsun işin gücün fantezi öğeleri yapıştır oyunlara.

victoribarbo

17.11.2020 23:02:54

+2
Ubisoft haterlarının hoşuna gitmeyecek bir haber.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed Valhalla ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız