Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed: Origins Gamescom 2017 Sinematik Fragmanı

 
   Ubisoft, Microsoft'un Gamescom 2017 basın konferansı esnasında Assassin’s Creed: Origins için sinematik bir fragman paylaştı.
 

Antik Mısır'dayız. Görkemli olduğu kadar entrikalarla dolu bir çağı kapatacak müthiş bir iktidar savaşı yaşanıyor. Suikastçı Kardeşlik Örgütünün köklerine yapacağın bu yolculukta karanlıkta kalmış sırları ve unutulmuş efsaneleri gün yüzüne çıkaracaksın.
 
KEŞFEDİLECEK BİR ÜLKE
Nil Nehri boyunca seyahat et, pirametlerin gizemlerini açığa çıkar, tehlikeli antik hizipler ve vahşi yaratıklarla dövüşürken bu muazzam ve öngörülemez toprakları keşfet.

HER SEFERDE YENİ BİR HİKAYE
Çeşitli görevler ve sürükleyici hikayelerde, en soylularından en alt tabakadan gelenlere kadar bir çok kuvvetli ve unutulmaz karakterle yolun kesişecek.

SÜRÜKLEYİCİ AKSİYON RPG
Dövüşmenin yepyeni bir yolunu keşfet. Farklı nitelikteki onlarca nadir silahı ele geçir ve kullan. Karmaşık bir ilerleme mekaniği üzerinde yolunu aç, özgün ve kuvvetli düşmanlar karşısında yeteneklerini göster. 

 
   Assassin’s Creed Origins 27 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed Origins Ubisoft
Xbox Gamescom 2017 Basın Konferansı | 20 Ağustos 22:00 Jurassic World Evolution PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MDV

23.8.2017 15:37:29

0
Bir ubisoft birde Dice trailer'lerin hepsi mukemmel oluyor nerdeyse

Gamermn

22.8.2017 17:58:10

0
Ubi ac serisini de düzelt kral sensin zaten

Celonfix

22.8.2017 02:34:07

0
Oyunun grafikleri,mekanikleri güzel olabilir ,hikayede güzel olabilir ama karekter hiç ilgi çekici değil. Sonuçta bir suikastçiyiz kalkan ne arasın elimizde. Zaten binalar ve yükseltiler az olduğu için pek gizliliğe önem verecek bir oyun gibi gözükmüyor. Oyun motoru watch dogs 2'deki ile aynı bu arada.

erenceyla

21.8.2017 13:02:49

0
Ac: Rogue'dan sonra hiç bir oyunun hikayesi sarmamaya başladı. Rogue'da çok güzel bir şekilde bir kaç oyun birbirine bağlandı. Unity'de yeni motor ile yeni bir şeyler denediler parkour efektleri iyi hoştu. Syndicate'de ise parkour yoktu neredeyse. Combatlar çok saçma bir hal almıştı, at sürüşü ve görevleri en saçma görevlerdi. Benim gözümde oyunu kurtaramaya çalışan tek şey rope blade idi. Origins'den oyun anlamında beklentim yok, ama oynanış ve dünya atmosferi olarak yeni şeyler katacak. Umarım önyargılarımı kırar ve güzel bir şey ortaya çıkar.

The_Rahip

21.8.2017 12:07:18

0
Fragman güzel olmuş zaten Ubisoft bu fragman işinde gayet başarılı bir firma. İnşallah oyunda aynı şekilde başarılı olur artık AC serisinin toparlanmaya ihtiyacı var.

BSC Misafiri

21.8.2017 09:37:27

0
Ağır bi ac fani olan beni bile sogutmayi basardilar seriden helal olsun. Muccos kardesinde dedigi gibi ilk oyun her ne kadar tekduze olsada suikastci oldugunu en iyi hissettiren oyundu. Yazik ettiler seriye...

muccos

21.8.2017 00:01:03

0
Dürüst olmak gerekirse fragman bile ilgimi çekmedi. Öncelikle karakterin pek ilgi çekici bir yanını göremedim. Atmosfer iyi olabilir de o da bir yere kadar etkisini sürdürüyor. Kalkan vs hiç olmamış. Hala bir çok kişiye dalma olayı gözüme batıyor. Biz suikastçıyız. Amacımız hedefi öldürüp ortadan kaybolmak. Zaten o suikastçı havasını hissettiğim tek oyun ilk oyundu. İlk oyunda hedefi öldürdükten sonra hemen kaçmam gerek tarzı bir his alıyordum. AC2 bile bu histen yoksundu. Konuya geri dönecek olursak pek ümitli değilim bu oyundan ama umarım yanıltır.

BSC Misafiri

20.8.2017 22:26:46

+2
Ubisoft sinematik fragman hazırlama konusunda her seferinde iyi iş çıkarıyor. Ah bir de bu kaliteyi oyunların kendisinde görebilsek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed Origins
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız