Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Odyssey'nin Discovery Tour Modu 10 Eylül'de Geliyor

 
Öncesinde her yıl düzenli olarak çıkan, ancak serinin kötü gidişatını fark etmelerinden sonra oyunun yapımı gerçekten bitince piyasaya sürülmeye başlanan Ubisoft'un en önemli oyun serilerinden olan Assassin's Creed Serisinin son oyunu Assassin's Creed Odyssey'in tarihi görerek keşfettiğimiz Discovery modu 10 Eylül'de geliyor.
 
Ünlü tarihçilerle birlikte çalışılarak hazırlanan Discovery modu, Antik Yunan tarihini oyunun içinde görerek keşfettiğiniz bir tur. Oyundaki görevlerin veya savaşın baskısı olmadan istediğiniz gibi gezip Antik Yunan tarihini daha detaylı bir şekilde ve güzel bir seslendirmeyle öğrenebilirsiniz.
 
Assassin Creed Odyssey'in Discovery Tour modu, oyunun tüm sahiplerine Xbox One, PlayStation 4 ve PC'de 10 Eylül tarihi itibariyle ücretsiz olarak sunulacak. Ayrıca tamamen Discovery Tour moduna odaklanan ayrı bir Odyssey sürümü satın almak da mümkün olacak.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer Assassin’s Creed Assassin’s Creed Odyssey Ubisoft Antik Yunanistan
Intel ESL Türkiye Şampiyonası 12-15 Eylül'de İzmir'de Gerçekleşecek! Steam'in Kütüphanesi Değişiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Odyssey
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız