Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ashes of the Singularity: Escalation Humble Store'da Ücretsiz

 
Stardock Entertainment'ın Kasım 2016'da piyasaya sunduğu devasa ölçekli gerçek zamanlı strateji oyunu Ashes of the Singularity: Escalation Humble Store'da kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

Oyunu aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak alabilir ve ardından Steam üzerinden aktif edebilirsiniz. Oyun 10 Mayıs Türkiye saati ile 20:00'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Steam kütüphanenize ekledikten sonra oyun sizde kalıyor.
 
Oyun Hakkında


İnsan ırkı, amacı topyekûn yıkım yaratmaktan başka bir şey olmayan bir makinelerden bir ırkın saldırısı altında. Ordularınız hem epik tek kişilik senaryoda dur durak bilmez bir düşman karşısında, hem de çoklu oyuncu modunun özel veya sıralamalı maçlarında insan rakiplere karşı mücadele ederken daha önce görülmemiş ölçekte bir savaş vereceksiniz.

Fevkalade teknolojisinin ortaya çıkardığı harikalar sağ olsun, insan ırkı galaksiye yayılmış durumda. O kadar güçlendiniz ki koca bir gezegendeki uçsuz bucaksız orduları çekip çevirebiliyor ve bu sayede daha bile muhteşem bir galaktik imparatorluğa kavuşmuş oluyorsunuz.

Şimdiyse insanlık, yeni bir hasmın saldırısı ile karşı karşıya. Kendine Substrate ismini veren bu düşmanlar insan ırkının kökünü kazımayı amaçlıyor. Post-Human Coalition’ın yükselişteki bir üyesi olarak siz de hem bu tehditle, hem de kendi gezegenleri üzerinde hak etmeye çabalayan başıboş insanlar ile ilgilenmelisiniz.

İster Post Human Coalition olarak, isterseniz de ebedi düşmanları the Substrate olarak oynayın ve galaksinin hakimiyeti için mücadele edin. Dünyanın ilk kendinden 64-bit gerçek zamanlı strateji motoru Nitrous ile eşi benzerine henüz rastlanmamış ebat ve ayrıntıya sahip haritaları tecrübe edin.

Oyunun tadını çevrimiçi sıralamalara dâhil olarak veya olmadan, çoklu oyuncu modunda arkadaşlarınızla ya da tek maç ile senaryo modlarında, güçlü kuvvetli, hile yapmayan bir yapay zekâya karşı çıkartın. Hangi modda oynarsanız oynayın, kilit nokta stratejiniz: hangi teknolojileri geliştireceğiniz, ordularınızı nerelere yollayacağınız, ekonominizi nasıl yöneteceğiniz ve hangi birimleri üreteceğiniz zafere giden yolda hayati önem taşıyor.

Gezegenler arasında binlerce birimle savaştığınız, devasa ölçekli bir gerçek zamanlı strateji oyunu deneyimleyin. İhtilafa düşüldü ve artık zaman, tarafınızı seçme zamanı.

Bu haberin bağlantısı
URL
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga 20 Ekim'de Çıkacak Tenet'in Ertelenip Ertelenmeyeceği Haftaya Belli Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.5.2020 15:27:35

0
kod emaile gelmiyor. humble bundle ın Siteye giriş yapıp. Oradan keys bölümünü tıklamanız lazım. Ve süre limitli.Keyi redeem etmezseniz steamde kullanamazsınız sanırım.

YildirimBuyucusu

8.5.2020 14:50:32

0
Ucuz ve küçük çaplı bir oyun veriliyor sanırım diye bir baktım, oyun baya orta çaplı bir oyun çıktı. Fiyatı normalde 50 tl. Güzel oyun. HumbleBundle'ı yakından takip ediyorum, güzel içerikleri var. Tek eksiği, her şey ülkemize göre fiyatlandırılsa da, mağazası maalesef direk dolardan tlye çevrilmiş şekilde. Orayıda düzeltseler, sık sık kullanacağım bir yer olur HumbleBundle

Megathrone26

8.5.2020 11:06:44

+1
Haber verdiginiz icin tesekkurler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ücretsiz Oyun Haberleri
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız