Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arrow-Verse'de Batman Var Ve Hepimizin Tanıdığı Biri Tarafından Canlandırılacak!

 
2012 yılından beri devam eden Arrow dizisinin son sezonundan ilginç bilgiler geliyor. Bildiğiniz gibi dizilerinin kalitesi sürekli tartışılan CW, Arrow ile başlayıp ardından Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl ve son olarak da Batwoman dizilerini yaparak kendine Arrow-Verse adı verilen bir evren kurmuştu. Sezon içerisinde 2 veya 3 bölümlük ortak bölümler çekip ortak bir hikaye işliyorlardı. 
 
Arrow'un son yayınlanacak sezonunda Arrow-Verse evreninde geçecek olan bölümlerin ismi belli oldu "Crisis On Infinite Earths". Çizgi roman ve animasyon dünyasında oldukça sevilen ve tanınan bir seriyi işleyecekler isimden de anladığımız gibi. Ve gelen son haberlere göre Arrow-Verse'ün gelecekte geçecek bölümlerinde Batman'i de göreceğiz hem de yıllarca Batman'e ses vermiş olan, çoğu insan için Batman'le özdeşleşen usta ses sanatçısı Kevin Conroy. Ancak Batman kostümü içinde değil, yaşlı bir Bruce Wayne göreceğiz.
 
Bu sezon Arrow-Verse bölümleri 5 bölümden oluşacak. 8 Aralık'ta Supergirl, 9 Aralık'ta Batwoman, 10 Aralık'ta The Flash,  Arrow ve Legends of Tomorrow'un 14 Ocak'taki bölümleriyle Crisis On Infinite Earths bölümleri son bulacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot batman kevin conroy arrow flash cw dizi cirisis on infinite earths
WWE 2K20'den İlk Fragman Sızdı! Çıkış Tarihi de Açıklandı! The King of Fighters XV Duyuruldu

RealArek

6.8.2019 09:10:24

0
Güzel haber ama pelerinli bi batman görmek isterdik.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız