Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Armored Core V'in Çıkış Videosu Yayımlandı

  
    From Software ve Namco Bandai iş birliği ile geliştirilen ve Mech savaşlarının konu alındığı seri, son oyunuyla raflardaki yerini aldı.
 
    İncelemelerinden de genel itibariyle olumlu yorumlar alan oyunun özellikle Online özellikleri oldukça büyük beğeni topluyor. Yapımın çıkış videosuna aşağıdan ulaşabilir ve oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamedemption Armored Core 5 From Software Namco Bandai Aksiyon TPS Mech launch trailer video
Blizzard'a Göre WoW'daki Düşüşün Nedeni SWTOR Kinect: Star Wars'ın Demosu Onaylandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

escapethelife

21.3.2012 01:46:43

0
Namco, Konami ve özellikle capcom a bende temkinli yaklaşıyorum. Aslında ellerinde çok güzel senaryolar var. Güzel ve popüler oyunlarada sahipler ama işin kontrol tarafı tam bir fiyasko. Capcom özellikle. Beni en çok sevdiğim oyunlardan kontrolleri yüzünden soğutmuş bir firma. Umarım çıkacak oyunlarında bunları düzeltmişlerdir. Resident evil raccoon city den oldukça umutluyum. inş hayal kırıklığına uğramam.

BSC Misafiri

20.3.2012 23:40:42

-1
İşin içinde Namco Bandai,Konami,Sega,Kalypso,Capcom varsa artık temkinli yaklaşıyorum.Neden mi? Binary Domain,Resident Evil Operation Raccoon City,Blades Of time,Ninja Gaiden 3 2012 de çıkan 4 oyun.4 ü de fiyasko.

FiréLord

20.3.2012 22:13:44

+1
Gercekten puanlari beklentilerin uzerinde bazi kendi adini duyurmaya calisan siteler 3 - 4 gibi puanlar versede genel olarak 7 - 8 puanlar almis oyun ve bence bu oyunsuz donemde TPS severler icin denenmesi gerekli bir yapim olmus.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Armored Core 5
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız