Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Armor Games, Platform Macera Oyunu Islets'in Çıkış Tarihini Açıklandı

 
 
Yayıncı Armor Games Studios ve geliştirici Kyle Thompson, yandan görünümlü aksiyon macera platform oyunu Islets'in Xbox Series, Xbox One, Switch ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için 24 Ağustos'ta çıkış yapacağını duyurdu. Xbox Series sürümünün başlangıçta aynı tarihte piyasaya sürülmesi planlandı ancak biraz ertelenmek durumunda kalındı.
 
Iko, bir dizi yüzen adayı yeniden birleştirmek için toprağı ve gökyüzünü keşfeden, hevesli ve umut dolu bir savaşçıdır. Adaları yeniden birleştirecek ve bir dizi büyüleyici karakterle arkadaş olacaksınız. Dünya genişledikçe Iko'nun keşfetmesi gereken yeni bölgeler açılır. Bu dünyada gizlenmiş birçok yükseltmeyi topla ve sayısız gizli zorluklarla yüzleşmek için her köşeyi araştır.

- Önceki bölgeleri keşfetmenin yeni yollarını bulun
- Destansı patron savaşlarında korkunç canavarlarla yüzleşin
- Zorlukları tamamlayarak yolculuğunuzda size yardımcı olacak yükseltmeleri toplayın
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu platform aksiyon macera Islets PC
Owlboy Geliştiricisi D-Pad Studio, Vikings On Trampolines Adlı Oyunu Duyurdu Rol Yapma Oyunu Neptunia: Sisters VS Sisters, 2023'ün Başlarında Batıya Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız