Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arkham Origins'in Senaryo DLC'si Duyuruldu


    Geçtiğimiz sene piyasaya çıkan Batman: Arkham Origins'in senaryo DLC'siyle ilgili söylentileri duymuştuk. Bu senenin hemen başında DLC ile ilgili resmi hesaptan bir 'teaser' yayınlayan Warner Bros ekibi, Batman: Arkham Origins'in senaryo DLC'sini bu kez resmileştirdi.
 
    DC Entertainment'ın YouTube sayfasında her hafta yayınlanan DC All Access programının yeni videosu, Warner Bros'un sürprizini beklenenden önce bozmuş görünüyor. Zira resmi hesaplardan önce Batman: Arkham Origins'in yeni DLC'sinin videosu, DC All Access programında göründü.
 
    Aşağıdaki videonun birinci dakikasından itibaren izleyebileceğiniz DLC'nin adı 'Cold, Cold Heart' olarak geçiyor. Çıkış tarihi olarak 22 Nisan'ı gördüğümüz DLC'de Mr. Freeze odaklı bir senaryo yolculuğuna çıkıyoruz. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Batman Arkham City Arkham Asylum Arkham Origins Rocksteady Warner Bros Warner Bros. Games Montreal Batman Arkham City Arkham Asylum Arkham Origins Rocksteady Warner Bros Warner Bros. Games Montreal
Humble Indie Bundle 11'e Fez ve Dahası Eklendi Steam'de State of Decay İndirimi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

28.2.2014 19:01:21

0
Xbox One sence napsalardı oyun çıktı hemen arkasından 5 dlc koyalım daha mi iyi oluyo yani sonradan çıkması daha iyi ben hala mp sini oynuyorum zevkli.

by_t

26.2.2014 00:47:48

-2
hala varmı oynayan

Project Scorpio

25.2.2014 23:05:26

-3
Ulan ne salak firmalar var ya oyun çıkalı kaç ay olmuş daha yeni DLC duyuruyorlar ben dahil millet oyunu yalayıp yuttu elinden çıkarttı şimdi bu DLC için tekrar alacağımızı mı sanıyorlar? Lol.

RealArek

25.2.2014 21:20:35

0
Sonunda açıkladılar kaç aydır bekliyoruz bence en iyi batman oyunu bu tek sorunu önceki oyununda olduğu gibi sokaklarda siviller yok herkes korkudan evden mi çıkmıyo onu anlamadım :D bide batmobil niye tamirde :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Origins ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız