Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arkane Studios'un Eski Yönetmenleri Wolfeye Studios'u Kurdu

 
Dishonored ve Prey oyunlarının geliştiricisi Arkane Studios'un eski başkanı ve kreatif direktörü Raphael Colantonio ile eski baş yapımcısı Julien Roby; Wolfeye Studios adlı bağımsız oyun stüdyosunu kurduklarını duyurdu.

Stüdyonun ilk projesi 13 Aralık'ta düzenlenecek The Game Awards 2019 etkinliğinde duyurulacak. Projeye ait teaser görsel yukarıda.
 
Wolfeye Studios "oyuncuların zengin simüle edilmiş dünyalarda kendi maceralarını yaşayabilecekleri, verilen kararların ve eylemlerin oynanışa etki edeceği" oyunlar oluşturmayı amaçlıyor.
 
Raphael Colantonio stüdyonun kuruluşu ile ilgili olarak "Biraz ara verdikten ve çeşitli video oyun geliştiricilerine danışmanlık yaptıktan sonra yeni bir maceraya atılmaya hazırım. AAA oyun pazarında riske pek yer yok ve bundan dolayı yenilik fikri pek tercih edilmiyor. Bir oyun tasarımcısı olarak, yeni fikirler ve yaklaşımlar denemek istiyorum ve bağımsız oyunlar bunu yapmak için en iyi alan diye düşünüyorum." dedi.
 
Stüdyonun resmi websitesini wolfeye-studios.com adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Mert Tanrıverdi, Schalke 04'e Transfer Oldu! Age of Empires IV'ün PC'den Sonra Konsola da Çıkma İhtimali Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

21.11.2019 09:16:13

+1
AAA oyun pazarında riske pek yer yok ve bundan dolayı yenilik fikri pek tercih edilmiyor. Bir oyun tasarımcısı olarak, yeni fikirler ve yaklaşımlar denemek istiyorum ve bağımsız oyunlar bunu yapmak için en iyi alan diye düşünüyorum. Raphael Colantonio şu lafları ederek aslında büyük firmaların elinden çıkan oyunların neden bu kadar birbirine benzediğini ve yenilik içermediğini itiraf etmiş. Günümüzde özgün ve kaliteli bir şeyler arıyorsanız, bağımsız yapımlar dışında pek bir tercihiniz kalmadı.

BSC Misafiri

20.11.2019 20:38:29

+1
Heyecanla bekliyorum. Yeni nesile güzel bir giriş yapar umarım Wolfeye. Bol şanslar.

Tiny Titan

20.11.2019 19:26:23

0
Şu an Prey oynuyorum oyun baya güzel ancak satış rakamları kötü diye duymuştum. Bu tür oyunlar artık çok çıkmıyor çıksa da satmıyor maalesef. Üzücü.

Jer Aders

20.11.2019 19:14:34

+1
Gelmez onun hakları Bethesda'da.Orta şekerli bir oyun gelir genelde bağımsız oyunlar ilk başta beni çok çeksede ilerleyen safhalarda bayıyor beni.AAA oyunlar ilk tercihim oluyor etraf bağımsız çöplüğü oldu.

RocK__StaR

20.11.2019 18:47:41

+1
Dishonored 3 gelmez muhtemelen
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız