Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arkane Studios Henüz Duyurulmamış Bir Proje için İşe Alım Yapıyor

 
Dishonored ve Prey geliştiricisi Arkane Studios, Deathloop'tan sonraki projesi üzerinde hazırlıklara başlamış gibi görünüyor.

Arkane Studios resmi sitesinde açılan iş ilanlarına göre Lyon stüdyosu henüz duyurulmamış yeni bir projede çalışacak yetenekli geliştiriciler arıyor. Austin stüdyosu da bir sonraki AAA oyununun geliştirilmesine katılacak isimler bakıyor.
 
Bu oyun veya oyunların ne olabileceğine dair şimdilik bir bilgi yok. İş ilanlarında Unreal Engine oyun motorunun tanınması ve online özellikler ile canlı oynanış kısmında tecrübe isteniyor. Ayrıca sürükleyici simülasyon ve yepyeni oynanış gibi unsurlardan da bahsedilmiş.
 
Deathloop 2021'in ikinci çeyreğinde PlayStation 5 ve PC için çıkacak. Çıkışından bir yıl sonra Xbox Series'e gelecek.

Microsoft'un Bethesda Softworks'ün ana firması ZeniMax Media'yı satın almasıyla birlikte Arkane Studios artık Xbox Game Studios'un bir parçası.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Dishonored Arkane Studios Bethesda Dishonored 2 PC PS4 Xbox One
Amnesia: The Dark Descent ve A Machine for Pigs Artık Açık Kaynak Kodlu The Game Awards 2020 Etkinliği 10 Aralık'ta Düzenlenecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

metOO93

23.9.2020 23:46:26

0
Online özellikler ve canlı oynanış dedin beni kaybettin Arkane. Bunlara da önce multiplayer bir oyunla işe başlatacak microsoft anlaşılan. Bleeding Edge den derslerini almadılar.

BSC Misafiri

23.9.2020 22:20:13

0
2. Oyundaki engine olmassa tadından yenmez yine.

İdrak İstimlak

23.9.2020 21:57:10

0
İnşallah online ve micro ödemenin olmadığı bir oyun yaparlar...

BSC Misafiri

23.9.2020 19:19:48

0
Arkane’in iki ayrı stüdyosu var biri amerika biri fransa, dishonored 2 ve prey 1 yıl ara ile çıktı. Bu yüzden, deathloop, yapılırken diğer stüdyoda baya yol kat etmiştir, ayrıca e3 te gösterilen ama sonra kaybolan prey e benzetildiği söyleniyordu dedikodularda.

Vendrick

23.9.2020 19:16:03

+1
İlk Dishonored mis gibi Unreal motoru ile çıkarken 2. oyunu Void Engine motoruna kurban etmişlerdi..

Hiko999

23.9.2020 19:12:24

0
Microsoft aldığı stüdyolardan çok fazla birsey beklemeyin. Microsoft'un bugune kadar oyun konusunda çok yanlış kararlar verdiğini gördük. Scalebound iptal edilmesi, Crackdown 3, State of decay, sea of thieves , Quantum break, Recore fiyaskoları. Holo 5 in hikaye modunun rezilliği fln. Tek ortalama adam akıllı Gears ve Forza serisi kaldı. Onlarda biyere kadar. Gamepass servisi çok iyi birşey ama Microsoft'un aldığı stüdyoların yüzde sekseni online kısmı güçlu olan oyunlar çıkaracak.Microsoftu yeni tanımıyoruz sonuçta. Gamepass en uygun online oyunlar çünki. Keşke ters köşe yapıp, Sony gibi büyuk bütceli hikaye odakli oyunlar cikarsalar ama zannetmiyorum. Herşey para veya guç değil. Bu jenarasyon yine de oyun kalitesi anlamında Microsoftun, Sony kalitesine yaklaşacağını zannetmiyorum.

Revrains

23.9.2020 19:00:47

0
Hadi bakalım keşke hikayeli oyunla başlasalardı game pass'e gelecek ilk oyunlari için ama online güzel bir iş çıkarırlarsa benim işime gelir baya seviyorum rekabeti
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dishonored 2
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız