Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arena of Valor: Yeni Çağ İle One-Punch Man İşbirliği Bugün Başlıyor

 
 
Arena of Valor: Yeni Çağ, One-Punch Man işbirliği ile ünlü karakterler Genos ve Terrible Tornado’yu savaş alanına indiriyor. Ayrıca AoV’nin tanınmış kahramanı Raz, yeni kostümüyle serinin ana karakteri olan Saitama’ya bürünecek ve “One-Punch Man” olarak rakipleriyle mücadele edecek.
 
Arena of Valor:Yeni Çağ X One-Punch Man İş Birliği Onaylandı

Raz’ın Saitama kostümü ücretsiz olarak sunuluyor.

One-Punch Man ile yapılan iş birliği neticesinde, anime serisinin ünlü karakterleri Arena of Valor: Yeni Çağ’ın savaş alanına geliyor. AoV’nin uzman boksör kahramanı olan Raz’ın, One-Punch Man’in ana karakteri olan Saitama’nın görünümüne kavuşmasının yanı sıra oyunda etkinlik süresince çeşitli aktiviteler yer alıyor. Oyuncular, oyun içi görevleri tamamlayarak Raz’ın Saitama kostümünü ücretsiz olarak elde edebilecek.
 
Oyun içi görevleri tamamlayarak Raz'ın kostümü Saitama kostümünü ücretsiz alın
 
 
 
Errol X Genos: Animeden çarpıcı yetenek efektleri oyuna ekleniyor.

Arena of Valor: Yeni Çağ'ın bir diğer ünlü kahramanı Errol için de Genos kostümü bu iş birliği çerçevesinde oyuna ekleniyor. Oyun içi modellemelerinde, animedekilere benzer ayrıntılı bir tasarım ve özel yetenek efektleri tasarlandı. Errol, ikinci yeteneğini uyguladığında savaş alanına harika efektler hakim olacak. Oyuncular, rakipleriyle mücadele ederken Genos görünümünde oynamaktan büyük keyif alacaklar.
 
Errol X Genos çok yakında

Krixi X Terrible Tornado: S-Sınıfı kahraman geliyor.

Ayrıca, popüler AoV kahramanı Krixi de animenin tanınmış karakterlerinden Terrible Tornado’nun kostümüne kavuşuyor. Terrible Tornado'nun animedeki görünümünü yansıtmak için doğa üstü güçlerinin etkileri kostümün becerilerine eklendi. Üstelik, nihai saldırısını serbest bıraktığında, korkunç ifadesi tek bir bakışla rakiplerini şok edecek.
 
Krixi X Terrible Tornado çok yakında

Özgün ve rekabetçi 5v5 MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) oynanışı sunan Arena of Valor: Yeni Çağ, dünyanın dört bir yanındaki oyuncular için tasarlanmış mobil MOBA türünde bir oyundur ve gelişen espor topluluğu tarafından desteklenmektedir.

Oyuncular, dünyanın her yerinden diğer oyuncularla gerçek zamanlı olarak eşleşebilir veya arkadaşlarıyla birlikte küresel sıralamaların zirvesine çıkmak için mücadele edebilirler.
 
Arena of Valor: Yeni Çağ oyununu ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
moba mobil 5v5
GTA: The Trilogy - The Definitive Edition için Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı Harry Potter: Magic Awakened İki Ayda 228 Milyon Dolar Kazandırdı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Arena of Valor: Yeni Çağ
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız