Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arcade Shooter Oyunu Grand Brix Shooter Duyuruldu

 
Yayıncılığını IntraGames'in yaptığı bağımsız yapım, arcade shooter Grand Brix Shooter, PC ve Nintendo Switch için geliştirildiği, bir video ile duyuruldu. 29 Ağustos 2019'da; İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Rusça, Korece, Çince ve Japonca metin desteğiyle erişilebilir olacak. Oyunun tanıtım yazısını ve duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
Oyun tanıtım yazısı:
 
Grand Brix Shooter, füzyon atıcı silahlarınızla düşman dalgalarından kurtulup hayatta kalmaya çalıştığınız bir oyun. Hassas kontrol mekanizması ile arcade oyun özelliğinin harika özelliklerini bir arada sunuyor. Ayrıca, “Fusion System” özelliğine de sahiptir. Bu özellik tüm oyunculara şansın yanı sıra stratejik planlar yapmasını da zorunlu kılıyor. Kendine has özellikleri 10 ayrı uçak bulunuyor. Yok ettiğiniz düşman gemilerinden topladığınız kristaller ile seviye atlayabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Grand Brix Shooter arcade shooter
Shadowkeep Genişlemesiyle Destiny 2 Toplamda 165 GB Depolama Alanı Gerektirecek Neon Yeşil Joy-Con'lar 27 Ekim'de $79.99 Fiyattan Satışa Sunulacak

BSC Misafiri

11.8.2019 16:41:31

0
Playstation 4 içinde çıksa güzel olurdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Brix Shooter
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız